facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notariskantoor Dick Van Laere & Ann Van Laere

Notariskantoor Dick Van Laere & Ann Van Laere
Adres: Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 2, 2020 Antwerpen
Telefoonnummer: 03/259.20.00
Stad: Antwerp
Route: Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 2
Postcode: 2020


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Notaris Antwerpen, Notaris VAN LAER Herne, Werken in Notariaat, Notaris VAN DEN KIEBOOM
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Notaris Goedele Vandekerckhove Notaris Goedele Vandekerckhove 1 km Prima notaris.
Notariaat Holvoet Notariaat Holvoet 1 km Heel bekwame vriendelijke mensen. Mooi professionals hebben ons goed geholpen.
Notarissen Johan Kiebooms en Frederik Vlaminck Notarissen Johan Kiebooms en Frederik Vlamin... 2 km Goed en professioneel advies, vriendelijk, degelijk notariaat!
Celis, Celis & Liesse Celis, Celis & Liesse 2 km Geassocieerde notarissen te Antwerpen
Notaris Jan Boeykens Notaris Jan Boeykens 2 km Na de oprichting van een vennootschap en een erfenisafhandeling bij verschillende not...
Recensies
We hebben reeds twee keer iets aangekocht en één keer iets verkocht met dit kantoor. Wij zijn zeer tevreden. Je wordt steeds vriendelijk en professioneel verder geholpen. In vergelijking met een aantal andere notarissen waar we mee hebben kennis gemaakt via de tegenpartij, schiet dit kantoor er ook echt bovenuit.
Zowel de notariële medewerkers als de notarissen halen hier het onderste uit de kan om je zo snel en professioneel mogelijk te helpen, zelfs in tijden van enorme drukte. Aangeraden!
Wij zijn heel tevreden over dit kantoor of we nu met de notaris of een medewerker te maken hebben ze doen altijd alles of meer dan er gevraagd werd op de snelst mogelijke manier.Al verschillende keren gemerkt dat ze voorspoediger werken dan de kleinere kantoren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid