facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notaris Stein Binnemans

Notaris Stein Binnemans

Info

Notariskantoor Stein Binnemans is gelegen in het centrum van Oudenaarde en vlot bereikbaar. Wij zijn een modern, dynamisch stadskantoor en voorzien van alle faciliteiten. Ons team bestaat uit de notaris en 9 enthousiaste medewerkers, waarvan 4 juristes.



"Het kantoor van notaris Stein Binnemans is gelegen in Oudenaarde, in het hartje van de Vlaamse ardennen.We zijn een middelgroot notariskantoor met naast de notaris 4 juristen, 4 secretariaatsmedewerkers en 1 vastgoedadviseur.U kan bij ons terecht voor de begeleiding van uw aankoop of verkoop van een huis, appartement of grond en zorgen zo nodig voor uw woonkrediet.We adviseren u bij de opmaak van een huwelijkscontract of testament. We helpen u met elke successieplanning en regelen uw nalatenschap, maken een testament op en bereiden schenkingen voor.Ook met alle vennootschapsakten kan u bij ons terecht."
Adres: Beverestraat 8, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: +3255311253
Stad: Oudenaarde
Route: Beverestraat 8
Postcode: 9700


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Notaris Coppejans, Notaris HOMBROUCKX
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid