facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Info

Notaris Bernard Van der Auwermeulen is uw vertrouwenspersoon waarbij u terecht kan voor advies in verband met uw persoonlijk en uw beroepsleven.

Geschiedenis

Notaris Bernard Van der Auwermeulen is uw vertrouwenspersoon waarbij u terecht kan voor advies in verband met uw persoonlijk en uw beroepsleven (en de combinatie van beide).

Op sleutelmomenten moet je in het leven ingrijpende beslissingen nemen. Op zo'n moment is onafhankelijk en gepersonaliseerd advies geen overbodige luxe.

De notaris is een onafhankelijke raadgever die afspraken tussen mensen rechtsgeldig vastlegt.

Gaan we samenwonen of huwen? Onder welk contract doen we dit het best? Huren we een woning of zouden we beter kopen? Waaraan moet ik allemaal denken als ik een woning wil kopen? Is de voorlopige verkoopovereenkomst voor ons huis definitief of kan er nog iets aan veranderd worden? Maak ik best schriftelijke afspraken over de huur van mijn appartement? Waar moet ik op letten als ik een eigen zaak begin? Hoe verloopt een echtscheiding door onderlinge toestemming? Hoe kan ik een testament opstellen? Kan ik een erfenis weigeren? Hoe kan ik iets schenken aan mijn kinderen en kleinkinderen?



"nieuwe adresbenaming sinds fusie gemeenten: Zomerlaan 31 te Lievegem zelfde locatie"
Adres: Kerkstraat 31, 9930 Zomergem
Telefoonnummer: (09) 372.71.80
Stad: Zomergem
Route: Kerkstraat 31
Postcode: 9930


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Notaris Van der Auwermeulen te koop, Bernard Van der Auwermeulen te koop, Zomerlaan 31 lievegem, Notaris Lievegem, Biddit Zomergem, Notaris VAN der AUWERMEULEN, Michel, Notaris Van Belle
Recensies
Zeer vriendelijke mensen allemaal, akte tekenen ging ook vlot. Aangename ervaring & tevreden met onze aankoop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid