facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notaire Alain Mahieu - Mouscron

Info

Bienvenue sur la page de l'étude du Notaire Alain Mahieu, située à Mouscron, rue de Tourcoing, 86.

Geschiedenis

Cette page a pour but de vous fournir des informations et nouveautés juridiques ainsi que de publier les immeubles en vente par l'intermédiaire de l'étude.
L’étude est ouverte du lundi au vendredi de 9h à 12h00 et de 14h00 à 18h00.

Adres: Rue de Tourcoing, 86, 7700 Moeskroen
Telefoonnummer: 056/34.22.60
Stad: Mouscron
Route: Rue de Tourcoing, 86
Postcode: 7700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Notaire STORME
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Notaire Aurélie Storme-Mouscron Notaire Aurélie Storme-Mouscron 789 meter We werden heel goed ontvangen en geadviseerd, we hadden te maken met een zeer profess...
Recensies
Hartelijk dank aan het hele team van het advocatenkantoor van Maître Mahieu de Mouscron, die ermee instemde om onze grote familie te ondersteunen bij de verkoop van grond gelegen in Vlaanderen, geërfd van onze vader en waarvoor de valkuilen talrijk waren. Het afsluiten van het nalatenschapsdossier van onze in 2011 overleden vader is vervolgens zeer snel verlopen. Onze familie waardeerde het om haar dossier in handen te hebben van mensen met menselijk verstand in zaken.
Doe zijn werk niet meer en niet minder. Geen medeleven, als u zich zorgen maakt over een huis na een verkoop..... Maakt niet uit, want voor hem zeggen we de goede dingen over een huis en niet de slechte! maar vooral geen verborgen gebrek vooral niet, het voorkomt problemen...... Voor hem. Vluchten !!!
Zeer goede service
Reageert niet op mails, en vindt het normaal geen nieuws als je geen contact opneemt. Persoonlijk niet bovenaan Mathilde. Ik had een andere notaris moeten kiezen, niet degene die het bureau mij adviseerde.
Incompetent personeel! Nooit de juiste info geven, beloven terug te bellen en nooit meer iets van je te horen, zeer hoge tarieven!!
Zeer teleurgesteld, ik moest ze vaak bellen om mijn zaak vooruit te helpen. En de onkostennota is echt zout
Uitstekende, eersteklas service.
Ik heb meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van deze studie en ben altijd zeer tevreden geweest.
Notaris en zeer vriendelijk personeel, en zeer goede service, om +++ te adviseren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid