facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nordic

Nordic

Info

Reizen naar Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland. Reizen met Hurtigruten naar Noorwegen, Spitsbergen, Groenland en Antarctica.

Geschiedenis

Reizen naar Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland. Reizen met Hurtigruten naar Noorwegen, Spitsbergen, Groenland en Antarctica.

Adres: Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel
Telefoonnummer: +32 (0) 52 55 52 54
Stad: Londerzeel
Route: Steenhuffeldorp 14
Postcode: 1840



op zoek naar gerelateerd: nordic hurtigruten, nordic lapland, nordic gent, nordic reizen ijsland, nordic londerzeel, nordic cruises, nordic reizen, nordic semiconductor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mindful naar het Noorden Mindful naar het Noorden 4 km Fijne ervaring, leuke sfeer. Voor ieders wat wils.
Caravaning Center Caravaning Center 4 km Een top zaak waar we ondertussen al meer dan 16 jaar ervaring mee hebben. Hun vakkenn...
Recensies
Ik trok als alleenstaande mama met twee dochters van 9 en 11 naar Noorwegen, toch een onderneming. Het werd een geweldige vakantie. We hebben samen genoten van mooie wandelingen en fietstochten, we roeiden in de fjorden, deden een gletsjertocht, we verbleven in gevarieerde mooie gebieden in even mooie locaties waar we lekker eten voorgeschoteld kregen. De app was een grote meerwaarde, handig omdat alle reisvouchers bij mekaar te vinden waren, maar ook de ideeën voor uitstappen werden gretig gebruikt. Dankzij Nordic haalden we het beste uit Noorwegen!
Dankzij Nordic hadden we een prachtige rondreis door Noorwegen. Nordic wist zich te onderscheiden obv kennis en service. Bovendien werken ze rechtstreeks samen met de hotels zonder tussenpartij, wat ook een meerwaarde is gebleken. Samengevat: aanrader!
Net een mooie 16 daagse reis naar Noorwegen achter de rug, met mooie en verzorgde accomodaties. Onze 2 tieners hebben genoten van de geplande activiteiten die door leuke, enthousiaste gidsen werden begeleid.
Een reis van op ons verlanglijstje nog van in het pre-corona tijdperk. De mensen van Nordic hielpen ons, onze droom waarmaken. Een goede duidelijke samenwerking met een onvergetelijke reis als resultaat.
NORDIC is een betrouwbare partner bij de voorbereiding en de uitvoering van uw reis naar Noorwegen. De bijhorende app is daarbij een extra om doelen ter plaatse nog bij te stellen in functie van het weer en de goesting.
De ideale reis om 2022 af te sluiten . Wij hebben een top vakantie gehad en van ieder moment genoten: -26gr op de huskytocht, de sneeuwscooter, het lekkere eten, de Sami en de rendieren, het ijsvissen zonder een vis te vangen , het beetje noorderlicht dat we hebben kunnen spotten … THX aan een topteam van jonge gemotiveerde begeleiders @auroramountainlodge en een perfecte organisatie @nordic Wij gaan alvast terug!
Topservice! Ondanks de late beslissing om een rondreis in Noorwegen te doen, zijn we vlot en snel geholpen. We hebben van de pracht van Noorwegen genoten door de tips van jullie.
We zijn al vier met Nordic naar Lapland gereisd in de winter. Dat alleen al zegt genoeg. Nordic is een organisatie die weet wat ze haar klanten aanbiedt. Zelfs ten tijde van Corona was alles prima geregeld !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid