facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor nooz

nooz

Info

iets anders om nooit te vergeten ?

Geschiedenis

Zo bijzonder dat ook de vrt, Goed Gevoel, Elle en Unizo het Nooz-concept uitmuntend noemen en warm aanbevelen.


Wat is nooz ?
het beste om al je zintuigen te verwennnen
altijd samen en geheel privé
tijdloos zonder uuwerk
in een oase van rust en natuur
met unieke ervaringen 'made by nooz'
van enkele uurtjes tot 1 week

Adres: nachtegalendreef 40, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: 014 50 20 53
Stad: Grobbendonk
Route: nachtegalendreef 40
Postcode: 2280



op zoek naar gerelateerd: nooz ervaringen, nooz prijslijst, nooz last minute, nooz mystic water, nooz aan zee, nooz bril, nooz grobbendonk last minute, nooz forest lodge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auxilium Wellness Auxilium Wellness 1 km Meer dan genoten daar … voor ons een uur rijden maar het was de rit meer dan waardt… ...
Zentime Zentime 2 km De ontspanningsmassage was alvast de moeite! Helemaal stressvrij nu. Absoluut een aan...
Sauna Gidwi Sauna Gidwi 2 km Opgiet was goed, keurig verzorgd. Spijtig dat de grote buiten sauna redelijk lauw was...
Recensies
Twee overnachtingen gehad in de Forest Lodge. Super vriendelijke ontvangst, geweldige massages en ontbijt in de prive tuin met jacuzzi, terriaki in de boshut met hottube waren geweldige ervaringen. In de Lodge is het ook voortreffelijk genieten met floating bad, waterbed, bioscoop scherm. En al het personeel is super vriendelijk en attent, het ontbreekt je aan niets. Voor ons een echte aanrader en je komt hier helemaal tot rust. Echt genieten met een grote G.
De enige wellness ervaring waar ik echt de tijd vergat, tot rust kwam en kon genieten van alles rondom mij! De ontvangst door de gastheer was zeer goed, alsook de uitleg die we kregen. De duo massage was subliem! We kregen alle tijd om alles op ons eigen tempo te doen. Hier ben je niet zomaar een klant.. maar een koning. Het eten was lekker, de kamer zeer mooi! Een mooie mix van relax en luxe. Het personeel is zeer vriendelijk en respecteert je privacy. Wij komen zeker nog eens terug!!!
fijne aankomst met drankje en goede uitleg over hoe het allemaal verloopt. heel vriendelijk personeel. gestart met een geweldige massage waarna we nog even lekker na konden genieten in de massageruimte. vervolgens werden we begeleid naar de mystic water waar we heerlijk konden ontspannen met ons tweetjes. lekkere teppanyaki gegeten in ons stukje privébos. in de kamer genoten van een filmpje en dessert en nog een heerlijk buitenbad. wij zijn weer helemaal nooz en keren zeker terug om de andere opties ook uit te testen
Hele aangename, vriendelijke ontvangst. Wijze locatie en fijne ontspanningsmogelijkheden. We hadden een heerlijke tijd in de hot-tub in het bos, de teppaniaki met vis was subliem en de service dik in orde. De duo- massage deed enorm deugd. Privacy werd gerespecteerd wanneer nodig. Ontbijt was net als het diner heel lekker. Ideale porties en originele presentatie. Enige minpunt was het zetelbed in onze lodge. Die lag niet echt zo comfortabel, waardoor onze nachtrust niet was zoals verhoopt, maar dat is dan ook de enige opmerking. Heel leuk om eens te doen, gelukkig kregen we dit kado, want het is wel vrij prijzig, maar zeker eens te moeite waard!
Even Noozen, wat een ontspanning en rust! Samen weer helemaal tot onszelf gekomen, zo heerlijk. We hadden een mooie kamer met veel luxe, een heerlijk diner en een massage die nog steeds lijkt door te werken, echt geweldig. In de ochtend ons ontbijt op het terras in de tuin, helemaal privé, en ondanks dat het koud was, zaten we te genieten wel mét terrasverwarming.......!
Wij hadden een mama/dochtersweekendje bij Nooz en vonden het heerlijk! Echt top! Je wordt er van bij aankomst tot vertrek verwend en alles is tot in de puntjes verzorgd. Ook mooie ,rustige locatie in de natuur. Heerlijk ontspannen bij de massage en in de Mystic Water. Ook heel lekker gegeten ,zowel diner als ontbijt. Echt een aanrader voor wie eens op een andere manier wil wellnessen ! Dank aan het personeel!
Vriendelijke ontvangst met drankje bij aankomst waarbij meteen uitleg gegeven werd over het verloop van onze verwennamiddag "half day nature". We genoten eerst van een zalige duomassage we dromen nog weg. Daarna werden we naar onze "water oasis" gebracht waar we volop genoten van de rust, de warme buitendouche en de jacuzzi. Ondertussen genoten we eerst van een heerlijke smoothie en daarna van een flesje rosé wijn met wat hapjes. Noozing away all afternoon ... we loved it :
We wisten niet wat te verwachten, maar het overtrof alles wat we in gedachten hadden. De duo massage was een perfecte opener voor de rest van de dagen. Het heerlijk rustig gevoel in de hottub met de avondzon die tussen het bladerdek op je gezicht schijnt... WOW. Zalig gevoel. Het uiterst professionele Nooz team stond altijd klaar, toppers! Prachtconcept!!!
Heel aangename ervaring achter de rug! Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ondanks de ijskoude dagen hebben we echt kunnen ontspannen in de hete hottub. Het eten was lekker, de kamer goed in orde, en hoe leuk zijn de noozige slagzinnetjes die overal opstaan/aanhangen?! Zeker voor herhaling vatbaar!
We hebben enorm genoten van de unieke ervaring!! Het ontvangst was heel vriendelijk! De massage was pure verwennerij. De belevenis is het bos met het warmwaterbad en het privédiner is een echte aanrader. De service was top, een enorm vriendelijke warme gastvrouw waar je je direct thuis bij voelt!! Zowel voor de belevenis als de service zouden we zeker terugkomen!! Sarah Van Laere
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid