facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noordheuvel maatwerkbedrijf

Noordheuvel maatwerkbedrijf

Info

Noordheuvel is een maatwerkbedrijf actief als Bouw -en Tuinaannemer en als dienstverlener voor KMO -en industrie.

Geschiedenis

Noordheuvel werd in 1964 opgericht.

Men zocht een nuttige bezigheid voor cliënten die niet meer schoolplichtig waren. Deze personen werden in de werking van het M.P.I. ingeschakeld. Men concentreerde zich voornamelijk op huis-, tuin- en keukenwerken.

Wat begon als dagbesteding voor enkelen, groeide gestaag en in 1975 werd Noordheuvel een v.z.w.

Begin jaren tachtig bleek het aanbod aan werk niet langer aan de vraag te kunnen voldoen & ging men op zoek naar klanten binnen het gewone economische circuit. Eind jaren tachtig had deze verschuiving zich zo goed als voltrokken.

Ondertussen waren we gegroeid naar een 120-tal personeelsleden. Door de overstap naar de gewone economie, moesten beschutte werkplaatsen aan de eisen van de markt voldoen, wilden ze blijven bestaan. Klanten zijn enkel bereid marktconforme prijzen te betalen als ze hier kwaliteit & professionaliteit voor in de plaats krijgen. De subsidies compenseren enkel het rendementsverschil van de doelgroep met reguliere werknemers & 25% van de loonkost van hun begeleiders.

Dit ging gepaard met een gestage evolutie naar betaalde arbeid. Terwijl de nadruk in de jaren '70 nog lag op aangename & nuttige bezigheid voor de doelgroep, spreken we bij de eeuwwisseling over volwaardige jobs met volwaardige lonen.

Wij zien onze doelgroep niet langer als onmondige, zwakke individuen die verzorgd moeten worden maar als volwaardige partners binnen ons bedrijf met dezelfde rechten én plichten als ieder andere werknemer.

Eind jaren negentig voldeden de gebouwen niet meer aan vereisten van de werking. Noordheuvel kocht een terrein & bouwde een volledig nieuwe infrastructuur. In 2000 verhuisden we.

De daaropvolgende jaren professionaliseerde & gediversifieerde Noordheuvel zich verder. Productie & stockopvolging werd geïnformatiseerd, administratie geautomatiseerd; Lean-manufacturing & competentiemanagement ingevoerd.

In 2007 startten we een nieuwe afdeling, bouw die volop aan het groeien is.
Om de groei van onze externe diensten te kunnen borgen, kocht Noordheuvel in 2013 een bijkomende terrein aan.

Ondertussen diversifieert onze doelgroep sterk. Iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt komt bij ons terecht. Wij leren hen een vak aan & stomen hen klaar voor tewerkstelling bij de reguliere werkgevers. De grondige hervorming van de sociale economie van 2014, versterkt dit.

Juni 2014 behaalden we het EFQM-kwaliteitslabel.



"Noordheuvel is een aannemer en dienstverlener voor KMO -en industrie"
Adres: Miksebaan 266, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: 003236635400
Stad: Brasschaat
Route: Miksebaan 266
Postcode: 2930


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Noordheuvel (Wuustwezel), Groenzorg Noordheuvel, Aralea, Groendienst Brasschaat, Beschutte werkplaats tuinonderhoud
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bielebale Bielebale 2 km Goed om in groep. Jeugd, sportieve club of groep kwetsbare mensen... om met een veren...
Aardse Smaken Aardse Smaken 3 km Teel je eigen Aardse Smaken! Droom je van een eigen ecologische moestuin? Maar weet...
Gilo de Kaart Gilo de Kaart 3 km Goede basis school ik ging er zelf naar toe en het is één van de beste basisscholen d...
Academie Noord Academie Noord 5 km Ziet er interessant uit om daar volgend jaar les te gaan volgen. Ik kijk er al naar u...
Recofab Recofab 5 km Renovatie op maat Tegelwerken voor vloer of wand,met oog voor detail en kwaliteit! V...
Recensies
Heel goede job en ben eigenlijk heel blij met deze job en ze zijn wel goed daar
Toffe sfeer en aangenaam werkvolk
Super vriendelijke man die laadt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid