facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noodasiel Lommel

Noodasiel Lommel

Info

Noodasiel Lommel is op zoek naar ijverige vrijwilligers! Mail: [email protected] Tel.: +32 (0)11 56 23 73

Geschiedenis

Noodasiel Lommel is actief sinds 2010! Eerst was het gekend als Dierenasiel Unco Jerry Lommel, maar na een grote beheersverandering in 2011 heet het asiel nu Noodasiel Lommel.

Bij ons zitten tal van katten en honden die nog op zoek zijn naar een warme thuis!

Bent u op zoek naar een nieuw gezinslid? Kom dan eens vrijblijvend kijken op woensdagnamiddag tussen 14u en 17:30u of op zaterdagnamiddag tussen 14u en 17:30u! Op andere dagen is een bezoek op afspraak mogelijk.

OPGELET !:
Tijdens een feestdag werken we enkel OP AFSPRAAK en is een vrijblijvende adoptie dus niet mogelijk!

U kan ons voor informatie of voor een afspraak bereiken op volgend telefoonnummer: +32 (0)11 56 23 73

Het asiel is gelegen op volgend adres:
Maatheide 74H, 3920 Lommel

Stuurt u liever een e-mail? Contacteer ons dan via [email protected]

Ook is het asiel nog steeds op zoek naar ijverige vrijwilligers die ons een handje kan helpen bij de verzorging van onze katten en/of honden! Interesse? Contacteer ons op bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie of stuur ons een mailtje naar [email protected].

Steunt u ons graag financiëel zodat wij onze diertjes optimaal kunnen verzorgen? Ook dit kan! Dit ons nieuwe rekeningnummer: 735-0294019-97 (IBAN: be54 7350 2940 1997) (BIC: KREDBEBB)



"Deze VZW is permanent gesloten."
Adres: Maatheide 74H, 3920 Lommel
Telefoonnummer: +32 (0)11 56 23 73
moc.liamg@grubmildroonleisadoon
Stad: Lommel
Route: Maatheide 74H
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: noodasiel lommel facebook, dierenasiel mol, vzw noodasiel lommel, noodasiel mol, noodasiel genk, asiel lommel katten, dierenasiel lommel maatheide, asiel westerlo
Recensies
Zeer correcte afhandeling van adoptie. Vooraf ook de mogelijkheid om regelmatig te gaan wandelen. Alle vrijwilligers die ik ontmoette doen hun best om te helpen. Je kan niet verwachten dat ze op alle vragen kunnen antwoorden, maar zorgen voor en afspraak met de verantwoordelijke die beslist over de plaatsing. Ze gaf ook zeer veel uitleg over de hond die ik adopteerde. Niets dan lof.
Vorige week vrijdag hebben we een katje geadopteerd van 3 jaar onze fira ! Wat zijn we blij met haar , eerst was ze heel bang maar nu een week verder is ze al helemaal opengebloeid ! Naar buiten gaat ze nog niet daar is het nog te vroeg voor . Ik wil nog even zeggen chapeau voor de mensen in het asiel hoe goed ze met de dieren omgaan en verzorgen . Het is echt een aanrader om eerst eens daar te gaan kijken als je een huisdier wilt zo geef je hen ook nog een kans en dat verdienen ze! Grtjes Heike
Geweldige mensen, zeer behulpzaam en vriendelijk. Van buitenaf te zien ziet het kattenverblijf er sjiek uit, zeker met de verschillende balkonnetjes en mooi zicht voor de katjes. Ze hebben een mooier uitzicht als ik thuis:
Ik persoonlijk heb geen ervaring met het noodasiel,maar wat voor mij heel belangrijk is,is dat dieren niet zomaar holde de bolder met iedereen meegegeven wordt.Mijn hart is groter voor dieren dan voor mensen. Er wordt zoveel onrecht aangedaan aan dieren. Dank jullie wel dat jullie iets doen voor hen.
Zeer onvriendelijke mensen die daar werken als ze de dieren behandelen hoe dat ze de mensen behandelen amai trekt op niks Geen goede dag mensen afgesnauwen gene tijd we zijn met 3 personen terug vertrokken zonder dier . Echt schandalig
Het is formidabel dat er toch nog opvang voor de dieren is, we zijn nu kittens aan't grootbrengen met de tutteflesjes, ze groeien goed, ik hoop dat ze binnenkort een goed mandje vinden, het zijn zalige mini beestjes.
Dieren komen buiten met kwetsuren en bijna uitgehongerd. Als de honden opgehaald werden kon je de ribben zo tellen op het zicht
Heel veel respect en waardering voor de zeer sympatieke "Katten-vangster" Elke. Mijn 2 wilde katten doen het goed, maar ze blijven helaas wild : : .
Nemen adoptie heel ernstig, komen ook bij je thuis kijken, dat gaf me een goed gevoel en ik heb nu een prachtige en lieve hond
Ze hebben het daar goed voor elkaar om daar de dieren op te vangen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Noodasiel Lommel met het openbaar vervoer


Lommel Nijshoek 130 meter
711
713
Balendijk Terduinen 460 meter
711
712
Lommel De Bekelaar 460 meter
711
712
713

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid