facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nomadas School

Nomadas School

Info

Wil je Spaans leren? Met mijn taalschool probeer ik iets nieuws te bieden. Kleinere groepen, betere kwaliteit, snellere vooruitgang, in een leuke sfeer.



"Nomadas School is een taalschool Spaans gevestigd in Antwerpen. Bij ons praat je vanaf de eerste les! Wij werken in kleine groepen en je start bij ons wanneer je wil. Je krijgt steeds les van gediplomeerde leraars "Spaans als tweede taal", die Spaans als moedertaal hebben."
Adres:
Stad: Antwerp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sibso Begijnenvest Sibso Begijnenvest 395 meter In onze school staat de leerling centraal. Alle jongeren beschikken over talenten en...
Mari Education Mari Education 1 km Onderwijsinstelling
Koken voor KOCA Koken voor KOCA 1 km Op initiatief van een klein groepje vrienden werd in februari 2009 het sponsorcomité ...
Pardoes Pardoes 8 km Studiebegeleiding door universitair en didactisch geschoolde lesgevers met ruime erva...
Recensies
Heel leuk! Spaans leren aangepast aan je niveau! Met leuke spelletjes die je stimuleren om, van bij het begin, Spaans te praten. Oefeningen,liedjes,teksten,woordenschat en spelling wisselen elkaar af. Profesora Clara is een zeer gedreven en enthousiaste leerkracht! Een echte aanrader voor wie die, net als ik, meer Spaans wil kunnen praten,lezen en begrijpen tijdens mijn vakantie!:
Clara, geeft op een hele professionele wijze spaanse les . Je voelt dat ze dit graag doet op een gedreven manier en op een positieve manier . Hierdoor verlopen de lessen in een ontspannen sfeer , ideaal om spaans te leren ! Dank je Clara, hasta el proximo feliz navidad
Heel fijne leerkracht, interessante lessen waarin je veel leerstof ziet, maar op een leuke ontspannen manier. Clara is gepassioneerd door haar thuisland en dit geeft ze door tijdens haar lessen.
Deze spaanse bijlessen hebben ervoor gezorgd dat ik veel sterker ben geworden in de spaanse taal, maar ook dat ik zelfverzekerder werd. Ze passen de lessen aan naar jouw formaat. Super!
Het grote voordeel van Nomadas is dat de lesuren zeer flexibel zijn en dat Spaans spreken centraal staat. Door de op maat aanpak maak je snel vorderingen. En Clara de lerares is super sympathiek.
Ik volg al meer dan een jaar duoles bij Clara. Wij vorderen snel en de lessen zijn steeds leuk, gevarieerd en goed voorbereid. Kan het iedereen aanbevelen!
Een aparte school, klein, persoonlijk en met een allesomvattende werkwijze waardoor je op korte tijd een opmerkelijke vooruitgang boekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid