facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NoHype Audio

NoHype Audio

Info

NoHype Audio is a fast, efficient and flexible solution provider based in Belgium specialized in helping small to medium sized businesses focused on manufacturing and/or selling quality audio products.

Adres: chaussée verte 7, 4470 Saint-Georges, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0032473365418
Stad: Saint-Georges
Route: chaussée verte 7
Postcode: 4470



op zoek naar gerelateerd: Line Audio CM4, Line Audio OM1, Lineaudio, TK Audio BC1
Recensies
Ik heb onlangs een LRM-V besteld en ben tot nu toe erg onder de indruk. Ik had een aantal vragen voordat ik bestelde, dus nam ik contact op via e-mail en was aangenaam verrast dat al mijn vragen vrijwel onmiddellijk werden beantwoord. Ik had een reeks e-mailuitwisselingen met de eigenaar, die erg beleefd en behulpzaam was en dit gaf een geweldige eerste indruk van zijn bedrijf. De microfoon kwam zeer snel aan helemaal naar Letland en was veilig verpakt voor transport. De microfoon zelf is zeer goed gebouwd en klinkt fantastisch en de klantenservice was eersteklas. Als je op zoek bent naar een lintmicrofoon, zoek dan niet verder, ik kan NoHype Audio ten zeerste aanbevelen!
De bandmicrofoons van Nohype zijn ongelooflijk goede producten. Degelijk, mooi en het belangrijkste: ze klinken geweldig! Bedankt JP!
zeer goede producten
Geweldige producten en service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid