facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noble Auctions

Noble Auctions

Info

Noble Auctions is a Belgium-based online auction house with a special expertise in classic cars, vintage motorcycles and various antique objects. Have a look at our website https://noble-auctions.com to see our latest auction offerings.

Adres: Zevenputtenstraat 22, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: +32477177531
Stad: Zutendaal
Route: Zevenputtenstraat 22
Postcode: 3690


Recensies
Zinloze veiling! Hoogste bod maar de verkoop gaat dan uiteindelijk toch niet door! What a waste of time!
Ik ben enthousiast en verzamelaar uit Polen, ik heb op de laatste Noble Auction gekocht en ik heb een perfecte munt. Ik ben tevreden en wil graag bij Noble blijven kopen. Zendingen zijn snel en het contact met Nikki en Charlotte was geweldig, ze waren erg, erg behulpzaam :
Zeer serieus huis. De beschrijvingen van de voertuigen op hun site zijn super compleet. U kunt praktisch kopen zonder naar hun showroom te gaan. Ik kreeg de kans om een ​​auto te kopen die, in de beschrijving van de website, aan het rollen was video van het starten van de motor bijvoorbeeld. Toen ik echter thuis kwam transport georganiseerd door Noble Auctions, wilde de auto niet starten. De heer Axel Persoon kwam bij mij thuis om het probleem te analyseren. Omdat het defect ernstiger leek dan verwacht, nam hij de beslissing om de auto naar een specialist te sturen. Na 2 weken kwam het terug bij mij en rolt het eindelijk. En dit alles op kosten van Noble Auction transport + vrij forse reparatie. Bij deze gelegenheid had ik het genoegen de heer Axel Persoon te ontmoeten en heel wat e-mails uit te wisselen met mevrouw Carole Delhaye, projectmanager bij Noble Auctions, die allebei buitengewoon vriendelijk zijn! Kortom, als u de omschrijving van de veiling goed heeft bekeken, kunt u bewust bieden, dan komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.
Wat je ziet is wat je inderdaad krijgt. Geen verrassingen, objectieve beschrijvingen met kristalheldere beelden en geweldige klantenservice.
Was verrast met de kwaliteit van items, gedetailleerde foto's en interessante beschrijving! Super!
In afwachting van herziene beoordeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid