facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nobel Facilities

Info

Wat we doen bij nobel facilities :
- wasserij voor particulieren en professionals
- poetsdiensten
- klusjes
- onderhoud en renovatie van zwembaden
- onderhoud van tuinen

tel : 0475/75.25.12
email : [email protected]



"Bent u als particulier of professional in en rondom Brussel op zoek naar een wasserij en droogkuis? Neem dan contact op met Nobel Wash in Zaventem!"
Adres: Vilvoordelaan 59, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: 0475752512
Stad: Zaventem
Route: Vilvoordelaan 59
Postcode: 1930


Recensies
Slechtste service die je kan vinden. Het personeel is arrogant en onbeschoft. Briefjes worden ingeslikt in de machine en niet teruggegeven. Blijkt ook de schuld van de klant te zijn.. Klantervaring = nul op tien.
Vertaald door Google Er zijn genoeg automaten voor iedereen. Een muntwisselaar een koffiezetapparaat om te wachten. Beperkte parkeergelegenheid in de buurt is jammer. Ik geloof ook dat je de was ook voor de baas kunt afgeven om te zorgen voor wassen, drogen en vouwen. Origineel Il y a assez de machine pour tous. Un échangeur de pièces une machine à café pour patienter. Parking à proximité restreint c'est dommage. Je crois également que vous pouvez aussi déposer le linge pour que la patronne s'occupe du lavage séchage et pliage .
Vertaald door Google schone en goed onderhouden wasmachines met alles wat je nodig hebt. Het toilet ontbreekt, als je in de was zit kun je nergens heen. Origineel mașini de spălat curate și bine întreținute cu tot ce ai nevoie. Lipsește toaleta,daca stai la spălat nu ai unde sa mergi.
Vertaald door Google Grote wasruimte, met achtergrondmuziek, met een wisselautomaat, want die werkt met €1 en €0,50 munten. Groot aantal machines en in goede staat Origineel Amplia lavandería, con música ambiental, con maquina de cambio, porque funciona con monedas de 1€ y de 0,50€. Gran cantidad de maquinas y en buen estado
Vertaald door Google Zeer onbeschoft personeel! Origineel Very rude staff!
Vertaald door Google Lage kwaliteit van de dienstverlening Origineel Low quality of service
Vertaald door Google Gebruik van 1 euro valuta Origineel Utilisation de monnaie 1euro
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid