facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor No Pain No Gain Gym

No Pain No Gain Gym

Info

VENEZ VITE NOUS RENCONTRER ET PROFITER DE NOTRE INFRASTRUCTURE… une première séance d’essaie gratuite.
Déjà un Abonnement a partir de 25€

Geschiedenis

VENEZ VITE NOUS RENCONTRER ET PROFITER DE NOTRE INFRASTRUCTURE… Avec une première séance d’essai gratuite et sans engagement.
Du CIRCUIT TRAINING (Des machines hautes gamme, des exercices simples et efficaces en 30 minutes seulement, accompagnés par une coach et sans contrainte horaire. Vous pouvez brûler jusqu’à 500 calories dans une ambiance conviviale) – Une salle de COURS COLLECTIFS: Tous vos cours préférés: ZUMBA,STEP,FESSIERS, GYM BALL, FLASH ABDOS 30′ …. Un espace DETE…NTE (Salon/Bar)
Des horaires d’ouverture aussi large: 7jrs/7


UN ABONNEMENT DEJA A PARTIR DE 25€/MOIS*

Let’s Go au No Pain No Gain Gym

Adres: 17 rue des Ateliers, 1332 Genval, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 026531365
Stad: Genval
Route: 17 rue des Ateliers
Postcode: 1332


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: 10:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
START to SWIM - Genval Rixensart START to SWIM - Genval Rixensart 422 meter Cours de natation pour enfants à Genval, Rixensart. Apd de 2 ans et demi (suit bébés ...
RIX Hockey CLUB RIX Hockey CLUB 724 meter Grote sportclub
Fitness Club Martin'Spa Fitness Club Martin'Spa 2 km Het kasteel staat op een mooie locatie, maar de kosten per kamer zijn vrij hoog. Daar...
Genval Yacht Club Genval Yacht Club 2 km Heel mooi en de rust
Recensies
Zeer mooie kamer, schoon, vriendelijk en goed uitgerust. De eigenaar van de plaats is beschikbaar, gastvrij en vol goed advies. De bar waar u terecht kunt voor een kopje koffie, een shaker of een snack met comfortabele banken is ook een pluspunt. Aanbevolen en probeer het zonder vertraging!
Geweldig welkom! Familiekamer en super goed uitgerust! Een kleine bar met veel lekkers en zelfs eiwitten die je ter plaatse kunt kopen! Schone kleedkamer en zeer schone kamer!
Zeer mooie kamer met goede apparatuur. Als ik maar één minpunt kan zeggen, dan is het de muziek! Een radiozender opzetten is geen goed idee, als ik het zo mag zeggen. Je hebt motiverende muziek nodig! Afgezien daarvan, niets te zeggen, raad ik deze kamer aan! :
Ik ben nog maar een beginneling, maar ik vind de plaats zeer aangenaam en de manager zeer professioneel. Er is voldoende machine om te krijgen wat je nodig hebt. Het terrein is schoon, evenals de douches en kleedkamers. Het pakket is redelijk en we dwingen je niet om te consumeren. Kortom, ik heb niets te klagen, afgezien van een paar details die een "+" zouden hebben geboden... klein schermpje 2 en helaas niet in lijn met de cardio-apparaten pas op voor stijve nek dus moeten nemen uw telefoon of iPad en helaas is opladen via USB niet mogelijk op de machines. De sfeer is respectvol en iedereen zorgt ervoor dat de machines op weg naar buiten worden geschrobd. Conclusie: een 4,5 met een kleine inspanning op de media. dank je Sebastien.
Zeer gastvrij en goed advies, ik ben herstellende van een operatie aan mijn rechterknie. Ik heb een vetverbrander nodig, ik werd zeer goed ontvangen en geadviseerd.
Gewoon een van de beste kamers waar ik ooit ben geweest! Een gouden manager, boordevol kennis, die u begeleidt naar uw doelstellingen
Mijn sportschool...DE sportschool! Een kamer zoals jij dat wenst met een professionele beheerder voor goed advies!
Supervriendelijk personeel, goed uitgeruste kamer, nabijgelegen treinstation, het is een grote JA!
Zeer attent personeel, altijd bereid om te helpen, goede machines en superleuke groepslessen!
Goed uitgeruste fitnessruimte en groepslessen zijn geweldig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid