facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noël Franklin

Noël Franklin
"NOËL FRANKLIN IS SPECIALIST IN DE REKRUTERING EN SELECTIE.Wij zijn geen pushy recruitmentkantoor dat kandidaten overstelpt met vacatures en bedrijven bestookt met kandidaten. We mikken doelgericht op precisie en kwaliteit. Verwacht van ons geen snelle one-shots maar een knappe voltreffer met impact op lange termijn."
Adres: Stedestraat 51, 8530 Harelbeke
Telefoonnummer: 0470945500
Stad: Harelbeke
Route: Stedestraat 51
Postcode: 8530


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Laurens Kinget, Indeed, LinkedIn
Recensies
Mijn ervaring met Noël Franklin was buitengewoon positief. Vanaf het eerste contactmoment werd ik op een zeer snelle en vriendelijke manier geholpen. Wat mij vooral opviel was hun toewijding: ze deden echt de moeite om te begrijpen wat mijn interesses waren en zochten proactief naar jobs die daarmee in lijn lagen. Dit zorgde ervoor dat mijn zoektocht naar een nieuwe baan zowel aangenaam als effectief was. Louisa met name, zou ik graag nog eens willen bedanken.
Na een lange zoektocht om een nieuwe uitdaging te vinden ben ik terecht gekomen bij Noël Franklin. Hier had ik als contact persoon Margo, ik werd onmiddellijk geholpen na een call ging Margo voor mij opzoek. Een dag later kon ik al op gesprek en op het einde van de week lag mijn contract klaar. Alsook werd ik in heel dit proces gesteund en doet ze nog steeds. Het doet goed om bij Noël Franklin terecht te komen en al zeker bij Margo! Dankjewel want zonder jullie was ik nog aan het zoeken voor een job.
T.A.V. ELINE VERSTRAETE In de zoektocht naar een nieuwe job en uitdaging ben ik in contact gekomen met Eline Verstraete van Noël Franklin. Na een aangenaam telefonisch gesprek zijn we later samen gaan zitten voor een kennismakend gesprek bij hen op kantoor. De koffie is alvast lekker ;. Dit gesprek voelde vrij natuurlijk met toch oog op de gewenste functie om zo de juiste verwachtingen te kunnen scheppen en realiseren. Als conclusie kan ik dus enkel zeggen dat Elien haar werk uitstekend doet, alsook haar aankap en opvolging.
Zeer goed geholpen geweest door Juliette bij de zoektocht naar mijn eerste job. Begonnen met een interview over mijn interesses en verwachtingen. Vervolgens job gevonden tussen enkele zeer interessante vacatures!
Na 32 jaar dienst moest ik opnieuw opzoek naar een nieuwe uitdaging. Zelf had ik het idee dat ik geen uitzendbureau nodig had. Tot ik toevallig via één vacature terecht kwam bij Joyce van Noël Franklin. Vol enthousiasme werd mijn CV aangepakt en werd er gekeken naar een nieuwe job naar aanleiding van mijn behoeften. Na enkele bezoeken samen met Joyce kon ik voor mezelf gemakkelijk de knoop doorhakken. Tot op het laatste werd ik steeds ondersteunt door Joyce. BEDANKT !
Heel blij dat ik Noël Franklin gecontacteerd heb toen ik op zoek ging naar een nieuwe job. Laurence ondersteunde mij op een heel respectvolle en transparante manier. Er werd goed geluisterd naar wat ik écht wilde. Superhard bedankt!
Ik ben verheugd om mijn positieve beoordeling te delen van Lobke, een fantastische recruiter bij Nöel Franklin! Lobke was een onmisbare bron gedurende mijn zoektocht naar een nieuwe baan, en haar expertise en professionaliteit waren van onschatbare waarde. Vanaf het begin was Lobke attent, responsief en oprecht geïnteresseerd in het begrijpen van mijn carrièredoelen en interesses. Ze gaf me gedetailleerde informatie over de beschikbare vacatures en nam de tijd om het wervingsproces uit te leggen en al mijn vragen te beantwoorden. Maar Lobke's ondersteuning eindigde daar niet, want ze ging verder dan dat om me voor te bereiden op mijn sollicitatiegesprekken met potentiële werkgevers. Ze gaf me waardevolle feedback en advies over hoe ik mezelf op mijn best kon presenteren, en haar aanmoediging gaf me het vertrouwen dat ik nodig had. Dankzij de inspanningen van Lobke heb ik een fantastische nieuwe baan gekregen, en ik ben zo dankbaar voor haar hulp. Ze bleef een uitstekende bron, ondersteunde me tijdens het onderhandelingsproces van het contract en zorgde ervoor dat alles soepel verliep. Over het algemeen kan ik Lobke niet genoeg aanbevelen! Haar expertise, ervaring en positieve houding maakten een echt verschil in mijn zoektocht naar werk, en ik ben ervan overtuigd dat ze een aanwinst zou zijn voor elke werkzoekende die op zoek is naar ondersteuning en begeleiding. Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gehad om met haar samen te werken, en ik weet dat ze de komende jaren een positieve impact zal blijven hebben in de rekruteringsbranche.
Laura is heel enthousiast en hulpvaardig in het helpen uitkijken naar een nieuwe job. Ze luistert naar je wensen en noden om gepaste voorstellen te doen, maar durft ook minder voor de hand liggende alternatieven voorstellen. Ik heb graag met haar samengewerkt en kan haar warm aanbevelen!
Ik ben goed ontvangen en begeleid geweest van Laura Van Halen en haar collega’s bij Noël Franklin. Na een paar mindere ervaringen met andere bureaus in het verleden kan ik de vergelijking wel maken en ik moet zeggen absolut top. Zowel kwa begeleiding als bereikbaarheid en zorg voor hun cliënten. Ik ben zeer tevreden een dikke pluim voor Laura en haar persoonlijke begleiding. Nogmaals bedankt
Na 10 jaar was het tijd voor een nieuwe professionele ervaring. Via een vacature vlot terecht gekomen bij Maud. Een eerste kennismakingsgesprek was al meteen veelbelovend. Zeer professioneel en meedenkend naar mooie opportuniteiten. Niet veel later al direct enkele interessante voorstellen, waaruit mijn nieuwe job is voortgekomen, waarvoor dank! Het was een aangename en vlotte samenwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid