facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nmg

Info

Marketing agency nmg is sterk in het begeleiden van kmo's en merken naar een hoger marktsegment. Startend vanuit een business strategie en strategisch advies creëren we een totale shift in de bedrijfscommunicatie en marketingtools.

Geschiedenis

Nmg op Linkedin ► www.linkedin.com/company/new-media-group-nmg



"Nmg adviseert en stuwt ambitieuze ondernemers en merken in hun transformatie naar een hoger klantensegment en een onderscheidende marktpositie."
Adres: Betekomsesteenweg 69D, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 016/84.50.70
Stad: Aarschot
Route: Betekomsesteenweg 69D
Postcode: 3200


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik heb de samenwerking met NMG als zeer positief ervaren. Ze zijn stuk voor stuk erg vriendelijk en altijd bereid om samen naar de beste oplossing te zoeken. De strategieanalyse is indrukwekkend, zeker een aanrader!
Een viertal jaar geleden kwamen wij voor het eerst in contact met NMG. Onze website had dringend een nieuwe look nodig. De ervaring was zeer positief, er werd naar ons geluisterd en wij kregen van hen de nodige feedback die resulteerde in onze eerste mooie samenwerking. Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend om de volgende stap qua marketing te zetten in samenwerking met NMG , er werd een voorstel gedaan om onze marketing en communicatie verder te optimaliseren. Na een grondige social media analyse werd onze digitale campagne opgestart. Al snel plukten wij de vruchten hiervan en het resultaat was boven al onze verwachtingen. Ook qua budgettering werden de afspraken nagekomen, NMG bezorgde ons een overzichtelijk tool waarmee wij perfect konden opvolgen welke campagne en welk budget er die maand voorzien was. Het fijne aan het NMG dat je samenwerkt met passievolle mensen , elk getalenteerd op hun vakgebied. Maar nog leuker is de teamspirit die er hangt waar ook jij als bedrijf deel van mag uitmaken. Designmeubelen Peeters Van Leeuw Team
Al meerdere jaren klant bij NMG, vanaf dag 1 super tevreden over hun geleverde diensten. Superteam dat ons enorm helpt bij het realiseren van professionele website en iedere dag het onderste uit de kan haalt om Hermans.style via een doordachte marketing op de markt te positioneren. Dankuwel team NMG.
Voor het ontwerp en de hosting van de website van ons advocatenkantoor Bollen & Vandendries doen we al sedert verscheidene jaren beroep op NMG. De snelle en professionele manier van aanpakken dient zeker en vast te worden benadrukt. NMG beschikt over zeer gedreven en enthousiaste medewerkers. Een bezoek ter plaatse is zeker het overwegen waard, niet in het minst omwille van de lekkere koffie en de leuke sfeer die er hangt.
Decoratie Geysen is al een partner van NMG vanaf de begin jaren. Hierdoor hebben wij het indrukwekkende groeiproces van NMG vanop de eerste rij kunnen volgen. En het mag gezegd worden, altijd hebben zij aan onze eisen voldaan. NMG is dan wel stevig veranderd, hun inzet, passie en visie is steeds dezelfde gebleven. Correcte afspraken, vakmanschap en de nodige creativiteit zorgen nog altijd voor een uniek resultaat. Keep up the good work! Vanwege het ganse Decoratie Geysen Team.
Wij E.V.I. Bvba elektriciteitswerken werken al heel lang samen met NMG. Ondanks dat ze erg groot geworden zijn, tellen wij als kleinere klant nog steeds mee. Met veel enthousiasme wordt er nagedacht over wat mogelijk is voor ons en wordt er rekening gehouden met onze budgetten. Top firma! Wij zijn super tevreden.
Absoluut een top team van professionals die rekening houden met uw wensen en hier ook alles aan doen deze in te vullen. Zoeken echt mee naar de geschikte oplossing voor jouw probleem... trouwe klant en zal dit op deze manier zeker blijven! Bedankt voor het mooie werk!
Super tevreden over de geleverde diensten. een echte aanrader voor iedere onderneming. top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid