facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NLP Akademie

NLP Akademie

Info

NLP trainings in its most purest and advanced form. In Dutch, English and French. NLP related trainings. The Real Stuff.



"NLP in zijn meest pure vorm en tevens vanuit een New Code NLP standpunt. New Code NLP zijn de meest recente ontwikkelingen binnen NLP zoals ontwikkeld en onderwezen door John Grinder.We zijn momenteel het enige instituut in België dat certificaten uitreikt van de ITA. Zowel voor de NLP practitioner als voor de New Code NLP Practitioner. Dit zijn certificaten, die mede ondertekend zijn door John Grinder, Carmen Bostic en Michael Caroll.Door het weglaten van alle niet-NLP modellen en vervuilingen die in de loop der jaren foutief onder de noemer NLP zijn ontstaan en door onze inductieve manier van lesgeven kunnen we de trainingen op een beperkter aantal dagen organiseren en tevens de hoogste kwaliteit garanderen."
Adres: Kampenhoutsebaan 28A, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: +32 (0) 495 612 512
Stad: Kampenhout
Route: Kampenhoutsebaan 28A
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: NLP Practitioner opleiding, NLP opleiding België, NLP opleiding Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CubaseCafé CubaseCafé 1 km Workshops Cubase. Voor Cubase-gebruikers en die het willen worden. Een 4-tal keer per...
Balletschool Attitude Balletschool Attitude 3 km Top balletschool met super goede proffesionele lesgevers. 2de generatie die hier ball...
Triatlon Duatlon Mate Triatlon Duatlon Mate 3 km Voor wie houdt van Triatlon, Duatlon en Run&Bike met online club en coaching #Strava...
Recensies
Op een heel laagdrempelige manier in kleine groep en in gemoedelijke sfeer leerde Filip ons snellezen. Filip straalt expertise uit, kent zijn vak en kan makkelijk schakelen naar andere ondersteunende technieken als dat nodig blijkt. Toeters en bellen achterwege, met veel focus op waar het echt om gaat. Merci!
Wonderlijke Workshop, waarin Filip De Vos als een bevlogen docent verrassende inzichten en oefeningen meegeeft uit de NLP gebaseerd op theorieën van J. Grinder, M. Ericsson en R. Bander en je de praktische relevantie ervan in je dagelijkse contacten en communicatie zelf laat ervaren. Wat een verrijkende ervaring! Ik wil er graag verder mee aan de slag… Hartelijk dank, Filip en graag tot ziens! Ellen
No nonsense NLP, recht op het doel af. Ons hoofd slaat op hol, zeker in turbulente tijden en Filip toont je feilloos de weg naar de essentie. 80 % van onze communicatie ook met onszelf verloopt onbewust, zo kan je in veel boeken en opleidingen lezen. Hoe ga je die onbewuste patronen dan herkennen en…inzetten zodat je weer koningin in jouw domein kan zijn? Dat leer je dus hier, op een zalige plek trouwens ;-
Bedankt voor de training Filip! Gedaan met belemmerende gedragspatronen, welkom meer vrijheid, meer geluk en een beter zicht op mijn doel! Aanrader want: NLP helpt om zelfbewuster te worden, te weten wat je wil, en wat je ervoor nodig hebt om je doel te bereiken. Hoe meer NLP’ers, hoe schoner de wereld ;
Ik ben gestart met het idee andere mensen te kunnen coachen en ik heb na 6 weekend veel meer geleerd en veel meer inzichten gekregen dan ik had gedacht en gehoopt. Stap voor stap wordt alles duidelijk, komt alles samen en alles is eenvoudig toepasbaar. Daarnaast heb ikzelf ook een mooie "shift" gemaakt. Voor mij is dit de cursus waar ik het meest van heb opgestoken. Heel erg bedankt en tot binnenkort Filip!!!
Nadat ik een infoavond over NLP had gevolgd bij Filip, heb ik me door hem laten begeleiden. Op korte tijd heb ik veel vooruitgang geboekt en een aantal technieken geleerd die ik verder kan blijven toepassen. De sessies waren plezant, grondig en efficiënt. Een echte aanrader als je met jezelf aan de slag wenst te gaan!
NLP blijft een miskende opleiding die je op elk vlak in je leven kan helpen door een betere communicatie en een beter zelf- en aanvoelen, zowel professioneel als privé. Filip combineert zowel de klassieke NLP als de nieuwe ontwikkelingen van de new code NLP van John Grinder, mede-oprichter van NLP. goede en professionele opleiding en uiterst practisch inzetbaar, een echte eye-opener, ook als je reeds andere opleidingen volgde.
Ik had al NLP kennis toen ik met Filip De Vos in contact kwam. Ik heb bij hem de master gevolgd. Ik ben diep onder de indruk van zijn kennis en vooral hoe hij complexe materie en belevingen kan vereenvoudigen zodat echte verandering kan optreden; Dank je Filip!
Zeer interessant en helder! Gemoedelijke aanpak. Veel kans om de opgedane kennis te oefenen, te leren vanuit ervaringen. Filip is de Vlaamse John Grinder Duidelijk merkbaar dat hij opgeleid is door de grondlegger van NLP.
Gisteren een training in snellezen gevolgd bij Filip De Vos en vanochtend de proef op de som genomen: het werkt! Dank Filip en je ziet me binnenkort terug op de NLP training!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid