facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niwa Koi

"Magasin spécialisé en bassin d'ornement et koi japonais. Vous trouverez tout ce dont vous avez besoin, du petit bassin de terrasse au grand plan d'eau ornemental et avec une spécialisation pour les kois japonais et les systémes de filtration."
Adres: rue de la maladrie 9, 7334 Hautrage, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0032494324338
Stad: Hautrage
Route: rue de la maladrie 9
Postcode: 7334



op zoek naar gerelateerd: Japan Koï Facebook, E-koi Tournai, Kim's Koi
Recensies
Mooi, goed onderhouden, goed geadviseerd, vriendelijk en eerlijk! Koi liefhebbers raad ik aan daarheen te gaan! Redelijke prijs.
Heeft mij goed geholpen en zeer zeer behulpzame en competente persoon. Ik zou opnieuw bestellen en zou zeker terugkomen. Nogmaals bedankt voor de tips.
Zeer goed advies
Erg leuke winkel, en wat is er mooier dan een winkel gerund door een echte zorgzame liefhebber en vol goede adviezen. Een erg leuke ontdekking voor mij, ik zal terugkeren!
In de top! De koi zijn prachtig.
Bij niwakoï de bazen aan het werk geweldig en gevolgd. We zijn heel erg GELUKKIG, we raden ze aan
Gisteren geslaagd en echt niet teleurgesteld dat ik de reis heb gemaakt. Zeer mooie koi. Met dank aan Cédric voor zijn expertise en vriendelijkheid.
Verschillende zorgen voor beginners bij het zwembad, maar nooit aangedrongen om te kopen ... altijd goed geadviseerd Respect
Goede kleine winkel, zeer goed geïnformeerd over de apparatuur en zeer vriendelijke baas.
Let op!!!! helemaal geen serieus gezelschap.... Veel praten voor het werk Slordig werk vertrouw geen dieven. Ik heb mezelf genaaid Neem dan de telefoon niet op
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid