facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niveau

Niveau
Adres: Ketterijstraat 22 , Sint-Laureins 9988, BE
Telefoonnummer: 09 259 99 19
Stad: Sint-Laureins
Route: Ketterijstraat 22
Postcode: 9988



op zoek naar gerelateerd: niveau betekenis, niveau puzzelwoord, niveau s, niveau engels, niveau synoniem, niveau verf, niveau of nivo, niveau 4
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pandora Pandora 415 meter
Recensies
Het was heerlijk vertoeven op het terras, genietend van vlezige zoete ribben a volonté, veel beter dan bij fred's café. Dit word ons nieuwe stekje. Prijs qualiteit ongeevenaard!!! Een aangename verassing in dit ydilisch dorpje! Nabij de ver hekende trekpleister, de kathedraal van het noorden!!
Leuk restaurantje met billijke prijzen. Vriendelijke eigenaars . Spaghetti is zeker een aanrader maar ook friet met stoofvlees moet je daar ook echt eens proeven. Om je vingers bij af te likken.
Mooie omgeving, vriendelijke uitbaters, lekker eten, voor herhaling vatbaar en schappelijke prijzen
Mooie weer en lekkere staek maakten het bezoek fijnEten: 4/5
Steeds word je hier vriendelijk ontvangen, is het 1 maand, drie, zes,... geleden maakt geen verschil. Prachtig vernieuwd en steeds gezellig terras achteraan. Super onthaal, bediening en keuken. Kindvriendelijkheid: Vraag naar kindmenu's, ijsjes met snoepjes erop in mooi aangepast kindertjes.
Gezellige brasserie met vriendelijke bediening. Ook het eten was lekker. De ribben zijn een echte aanrader. Ook het stoofvlees, de paling en steak waren goed.
Bom espaço e com excelente atendimento melhor era impossível.Eten: 4/5
Al verscheidene malen langs geweest en elke keer met gemengde gevoelens buiten gestapt. Sommige gerechten zijn echt lekker, sommige zijn echt aan verbetering toe. Bediening: 2 uitersten -> zeer vriendelijke patron die open staat voor een babbel of een snelle grap maar een lompe, TOTAAL onvriendelijke bazin die blijkbaar tegen haar goesting daar rondloopt?!
Echt zeer lekker eten en zeer goede service, de ribben waren fenomenaal en veel beter dan bij Fred's
Gezellig restaurant met mooie tuin, wat het eten betreft is een ander vehaal! Ik had gemengde brochette gevraagd, brochette trok op niks twee stukken chippolatta stukje kip stuk varkensvlees en klein stukje runds dat keihard was bearnaise uit een zakje diepvriesfrieten en potje groentjes dat je kon weg blazen 19 ,50 +2,50 voor de bearnaise en 2euro voor frieten en 1euro maionaise . Dit is puur bedrog!!! Mijn vrouw had vispannetje was veel te weinig en zonder iets van groentjes of frietjes of brood en ook te duur . Kinderen hadden snack dit was wel goed maar ook redelijk duur . Bediening was slecht, vrouw zag eruit als kuisvrouw die net van begrafenis kwam! Iemand die dit goed vindt is gewoon van naar frituur te gaan ! Ons zien ze in ieder geval niet terug!!! Ons zien ze niet meer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid