facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nissan - Groupe MS Motor - Pièces et Services

"Votre spécialiste Nissan à Namur. Achat, occasions, leasing, réparations, carrosserie : l'équipe Groupe MS Motor est à votre service tout au long de la vie de votre véhicule. Demandez-nous un financement sur mesure ou un essai gratuit du modèle de votre choix : Micra, Qashqai, X-Trail, Navara, GTR... avec des conditions exclusives sur toute la gamme."
Adres: Chaussée de Marche 601 , Erpent 5101, BE
Telefoonnummer: 081 74 78 18
Stad: Erpent
Route: Chaussée de Marche 601
Postcode: 5101



op zoek naar gerelateerd: Ms motors, MS MOTORS Cannes, Renault Motors Hannut, SAN Mazuin, Gégo Toyota, Automaz24
Recensies
Hartelijk dank aan de heer Nabil lafkir voor zijn hulp, we hadden pech op een zaterdag en zonder zijn tussenkomst zouden we nog steeds stil staan! Perfecte service.
Cindy en Jean-François vormen een shockduo voor uitzonderlijke service!!!! Een pluim voor hen!!!! En een knipoog naar Nabil die me een lekker kopje koffie schonk!!!! Ik zal niet aarzelen om me tot hen te wenden voor de aankoop van mijn volgende voertuig!!! Dankjewel !!!
Zeer snelle tussenkomst van Cédric Collot voor het probleem aan de qashqai. En probleem opgelost, de auto doet het direct weer. Met dank aan hem en op afstand in samenwerking met de vertegenwoordiger van Namen. Ook heel hartelijk en gastvrij
Zeer warm welkom, zeer goede service. Alles wordt gedaan om de klant een goed gevoel te geven. Onlangs aangekomen met een auto in zeer slechte staat, alles werd van A tot Z zo goed mogelijk afgehandeld en ik kreeg een vervangend voertuig voor de hele week in bruikleen. Ik ben zojuist met sereniteit teruggekeerd naar mijn voertuig omdat alles is gereviseerd en weer in veiligheid is gebracht. Dankjewel.
Leuke ontdekking dat deze concessie. De verkoper die me ontving was geweldig en hij kent zijn onderwerp. En leuke ontdekking van de nieuwe xtrail
Het is met plezier en voldoening dat ik mijn vijf sterren deel met liefhebbers van goede adressen. De garage maar vooral het receptie- en verkooppersoneel Nabil Lafkir die attent waren op al mijn vragen. Bedankt en tot snel. Pierre Wilmart
Afgelopen dinsdag 22.08. terwijl we door België naar Italië reisden, kreeg onze auto pech en vonden we hulp bij MS Motor Namur. De mensen hier waren behulpzaam en zeer gastvrij. We willen jullie allemaal bedanken om ons te steunen. Moge God jullie allemaal zegenen.
Vriendelijk personeel en goede bediening
Wat kan ik zeggen behalve dat de service bij Nissan altijd bovenaan staat! Een zeer commerciële verkoper, ik herhaal het avontuur! Bedankt meneer Nicolas F!
Super verkoopservice, nooit happig op informatie en ik was ook overtuigd van de kwaliteiten van de Xtrail ePower ... om er een aan te schaffen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid