facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nine Graphic Concepts

Nine Graphic Concepts

Info

/9/ Druk met design

Zoals de slogan zegt druk(werk) met design... Logo's, folders, flyers, drukwerk, spandoeken, reclame...

Geschiedenis

Minder is vaak meer

Met ruim vijftien jaar ervaring in de grafische sector, verzorg ik als zelfstandig grafisch vormgever de meest uiteenlopende grafische producten. Een éénmanszaak heeft lage overheadkosten. Dat maakt het mogelijk freelance tarieven te hanteren die zo'n 30% lager liggen dan die van grotere ontwerpbureaus.
Mijn werk is helder en doeltreffend, zonder elementen die afleiden van de kern van de boodschap. Vaak zegt minder informatie des te meer over datgene wat gecommuniceerd moet worden. Een ongekunsteld beeld prikkelt en maakt nieuwsgierig. Creatieve communicatie zonder opsmuk is een uiterst effectief middel om je doelgroep te bereiken.

Zo werkt het

Nadat we uitgebreid je wensen in kaart hebben gebracht, ontvang je een vrijblijvende offerte die is afgestemd op de vraag en financiële mogelijkheden.
Het is niet van belang of de opdracht groot of klein is, ik neem mijn werk serieus en ga altijd vol enthousiasme aan de slag. Ik denk met mijn opdrachtgever mee en adviseer waar nodig. De opdrachtgever is nauw betrokken bij het creatieve proces en komt zo nooit voor verrassingen te staan. Niet binnen de samenwerking, niet in het eindproduct en niet in de factuur achteraf. Deadlines en budgetten worden serieus genomen, en mochten de werkzaamheden toch afwijken van wat geoffreerd is, dan trek ik tijdig aan de bel.
Desgewenst verzorg ik het volledige traject van offerte tot eindproduct. Zo maak ik het mijn klanten gemakkelijk: één aanspreekpunt tijdens het hele project. En omdat ik met een kritische grafische blik alles nauwlettend in de gaten houd, kan een sterk eindproduct gegarandeerd worden.

Mijn klantenkring is zeer divers. Ik werk in de meest uiteenlopende sectoren, van detailhandel en industrie tot gemeenten en bouwbedrijven. Mijn opdrachtgevers variëren van grote organisaties tot particulieren. Zij weten grafische vormgeving te waarderen en hechten waarde aan mijn betrokken werkwijze. Ik investeer graag in langdurige, ontspannen werkrelaties.

Adres: Heistraat 130, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 0495/44.02.54
Stad: Mol
Route: Heistraat 130
Postcode: 2400


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nuance Nuance 2 km Nuance staat voor passie in kwalitatief design en straffe branding.
Lize Kog Lize Kog 7 km Als student-ondernemer is het mijn doel om mensen te helpen met het realiseren van hu...
Frederik Leysen Designs Frederik Leysen Designs 7 km Creatieve oplossingen voor uw ontwerpbehoeften
Woodcrow Woodcrow 9 km Woodcrow lanceert voor mij wekelijks een update op facebook. Schitterend hoe vlot zi...
Recensies
Zeer mooie ontwerpen en logo’s! Zeker een aanrader!
Kris is een professional die weet waar hij mee bezig is. Prachtige logo's van hem mogen ontvangen. Een meerwaarde voor ons bedrijfje. Bedankt Kris
Kris is een topper in zijn vak en kan bovenal goede koffie zetten. Als je drukwerk, branding, grafisch ontwerp nodig hebt, raad ik jullie aan eens contact op te nemen. Strak ontwerp en vriendelijke/snelle service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid