facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ninatrans NV

Ninatrans NV

Info

Ninatrans biedt een flexibele transportservice in binnen- en buitenland voor al uw tijdkritische ladingen.

Geschiedenis

Your timing, our drive.

Ninatrans is gespecialiseerd in tijdkritische transporten. Onze klanten zijn vooral bedrijven die een hoge mate van professionaliteit verwachten en voor wie een stipte naleving van laad- en levertijden van het grootste belang is. Onze taak is veel breder dan louter het transport verzekeren van punt A naar punt B. Afspraken over de klanteigen procedures worden vastgelegd in een service level agreement op maat van de klant. De geleverde transportprestaties worden aan de hand van dit samenwerkingsakkoord op regelmatige tijdstippen geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd. Samen met ons team van professionele medewerkers blijft Ninatrans continu op zoek naar de meest efficiënte transportoplossingen voor haar klanten.

Historiek

Ninatrans is een familiebedrijf dat 40 jaar geleden opgericht werd door grootvader Jules Smets. Zoon Léon trad in de voetsporen van zijn vader en vormde de eenmanszaak om tot een vennootschap. Sinds 1993 bestaat het management uit de 3e generatie.

Vloot

110 Trekkers: trekkende voertuigen
265 Opleggers: met/zonder rollerbed voor luchtvracht, box, huif, geconditioneerd…
15 Trucks: distributievoertuigen

Transportplanning en IT

Het gespecialiseerde team van planners en dispatchers staat 24/24 uur, 7/7 dagen, dag en nacht, klaar om de correcte uitvoering van uw transporten te garanderen. Zij beschikken over de meest moderne informatica- en communicatiemiddelen. Niet alleen zijn alle voertuigen voorzien van boordcomputers waarin elke transportopdracht in detail geregistreerd wordt, daarenboven zijn de trailers ook uitgerust met onafhankelijke tracking-/tracingsystemen, zodat niet alleen de vrachtwagen maar vooral de vracht op elk ogenblik gelokaliseerd kan worden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Ninatrans is een chauffeur meer dan iemand aan het stuur. Hij – of zij, want we hebben ook vrouwelijke chauffeurs in dienst – draagt bij tot het imago en de meerwaarde van het bedrijf. Bij aanwervingen wordt gekeken naar ervaring, maar ook naar motivatie, talenkennis, en stiptheid. Elke chauffeur krijgt een interne opleiding en ontvangt een werkhandboek met alle informatie over rij- en rusttijden, richtlijnen met betrekking tot veiligheid, toegestane snelheden in alle landen van Europa en per klant de overeengekomen procedures.
De afgelopen jaren heeft Ninatrans geïnvesteerd in optimalisatie en automatisering van de planningprocedures zodat ritten doordachter ingepland kunnen worden, wat minder lege kilometers, tijdsbesparing en een daling van het verbruik tot gevolg heeft. Ook werden er nieuwe vrachtwagens aangekocht die zijn aangepast aan de Euro 5-norm zodat ook de CO2-uitstoot ook op die manier zoveel mogelijk beperkt wordt.

Veiligheid

Een belangrijke focus ligt op verkeersveiligheid. Zowel bij de aanwerving als het opleidingsbeleid van onze chauffeurs wordt er veel aandacht aan besteed. Elk jaar komen diverse scholen op bezoek bij Ninatrans waarbij onze veiligheidsverantwoordelijke de leerlingen wijst op de mogelijke gevaren van vrachtwagens, in het bijzonder ‘de dode hoek’.
Op het bedrijventerrein van Ninatrans bevindt zich een spiegelafstelplaats. Als de spiegels worden bijgesteld volgens de aanwijzingen op het instructiebord, is de ‘dode hoek’ van de vrachtwagen het kleinst. Een kleine inspanning die bijdraagt tot een verbetering van de verkeersveiligheid voor de chauffeurs en voor de overige weggebruikers.

Onderhoud

Ninatrans beschikt over een moderne garage met ruime werkplaats voor het onderhoud en herstel van materialen en vrachtwagens. Hierdoor is het mogelijk om het volledige vrachtwagenpark goed onderhouden en veilig de weg op te sturen.

Certificaten

- ISO 9001:2010
- Move for Climate
- IT Award
- Safety Award

Adres:
Telefoonnummer: +32(0)16468008
Stad: Leuven



op zoek naar gerelateerd: Ninatrans adres, Ninatrans btw nummer, Transmet, Transmet Ninatrans
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Booking Tool Booking Tool 3 km Chat met deze booking tool op Messenger om je te registreren voor de skireis.
Gfpp Gfpp 3 km Veel beter dan UGent!
The HomeBox The HomeBox 4 km HomeBox will provide you all the essentials you need to move abroad easily. Order you...
Lettuce Lettuce 4 km Saladbar & Healthy Food - Salades, quiches, boterhammen, warme gerechten & zoet - Eat...
Traiteur Kapucijn Traiteur Kapucijn 4 km Heel lekker alle gerechten ook mee neem dag schotel en lekkere braad kippen aan het s...
Neckermann Belgium Neckermann Belgium 4 km Zéér goed geholpen door Sarah vandaag! Er werd heel goed geluisterd naar waar we prec...
Vlaanderen Vakantieland Vlaanderen Vakantieland 4 km Dit was de beste B&B dat we bezocht hebben de laatste 6 jaar ! Alles was tot in d...
Unelma Travel Unelma Travel 6 km Plezierig contact
Recensies
Heel vriendelijk en professioneel personeel!
Tis men werk dus ken deze plaats maar al te goed
Wegblijven daar!!!, mooi werk maar slecht betaalde job
Misschien wordt het dit bedrijf dat achter ons staat
Degelijke partner voor veilig en stipt uw goederen te vervoeren.
Goed bedrij vriendelijke mensen
Komen de afspraken na en zijn goed bereikbaar.
Ben tevreden bij deze firma
Zeer grote en goede transportbedrijf .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid