facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nil Market

Nil Market
Adres: Herebaan-Oost 14, 3530 Houthalen-Helchteren, België
Telefoonnummer: 011 63 70 44
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Houthalen-Helchteren
Route: Herebaan-Oost
Huisnummer: 14
Postcode: 3530


Openingstijden

maandag: 09:00–20:00
dinsdag: 09:00–20:00
woensdag: 09:00–20:00
donderdag: 09:00–20:00
vrijdag: 09:00–20:00
zaterdag: 09:00–20:00
zondag: 09:00–20:00

Recensies
Turkse jongen achter de slager Emin en Ozan zijn heel behulpzaam. Heel vriendelijk ook tegen de klanten en slaan een korte babbeltje met de mensen wat leuk is. Het vlees is vers en goed van kwaliteit. Brood is ook heerlijk. Je kunt er Turkse gerechten vinden gelijk een gevulde börek met kaas etc. Genoeg parkeermogelijkheid. De eigenaar is ook vriendelijk. Update: Ze verkopen ook Honey House alien puffs wat goed is van smaak.
Altijd vriendelijk en super versvlees
Mooie nette buurtwinkel, lekker vers Turks/Marokkaans brood.Mooi assortiment kip/kalf/rund/lam. Diepvries afdeling. Uitgebreid assortiment kruiden aan zeer goede prijzen. Groenten/fruit in aparte koele ruimte, groot assortiment verse pepers en zuiderse groenten ,bananen ajuin aardappelen beter uit de koele ruimte zetten anders krijg je snel kwaliteits/smaak verlies. Sneller aan triage doen remmers, overrijp fruit/groeten in de koele ruimte zal de algemene indruk ten goede komen.
Beste Mijnheer Hassan.nIk wens U sterkte toe in deze moeilijke periode.nWat is gebeurd is jammer maar de schuld ligt in de eerste plaats bij de inbreker zelf. Ik weet zeker dat de meeste mensen er net zo over denken. Hou de moet er in want het komt zeker wel goed.nMet vriendelijke groeten.
Nil Market is een buurt kruidenierswinkel. Door de openingsuren kan je bijna altijd terecht, zelfs tot 21h00, ook in het weekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid