facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nieuwe Pizza Corner

Nieuwe Pizza Corner

Info

Grill,Pizza,Pasta met nieuwe uitbaters

Adres: sint-gillisstraat, 2, 9170 De Klinge
Telefoonnummer: 032272757
Stad: De Klinge
Route: sint-gillisstraat, 2
Postcode: 9170



op zoek naar gerelateerd: Pizza Renard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oude statie Oude statie 828 meter Super vriendelijk ,history van de klings spoor
Recensies
Ik had de pizza spinanzie. Vlotte en vriendelijke bediening. Misschien de verkeerde pizza besteld of teveel zin, maar ik vond hem wat flauwtjes qua smaak. Een lichte tegenvaller dus. Ook was hij duurder dan in de folder en op het internet. Ik snap het wel met de stijgende prijzen, maar het dan aanpassen of vermelden op de site had iets minder teleurstellend geweest.
Absolute aanrader. Super gezellig en zeer lekker eten. Veel keuze en niet alleen pizza's maar ook vleesgerechten, pasta's enz.... de place to be in de klinge.
Had pizza in de vrachtwagen laten bezorgen.hij smaakte heerlijk !!!top!!
Héle lange tijd niet geweest wegens slechte ervaringen met vorige eigenaren, nu toch eens besteld en afgehaald. Als het goed is, mag het ook gezegd worden: Zeer vriendelijk onthaald, daar begint het al mee Lookbroodje was tiptop in orde geen hotelbroodjes doormidden gesneden die kurkdroog zijn, maar een heerlijk baguetteje om uiteen te trekken. Pasta Salmone was SU-PER lekker. Geen halve kilo kaas erbovenop die de pasta 10x zwaarder maakt zoals bij de meeste gedaan wordt, tagliatelli was perfect, ruime portie. Ik bestel zeker nog eens
Bijna uur op eten moeten wachten terwijl het nog niet eens zo druk was , steak champignonsaus signon gevraagd ,krijgt ge volledig uitgebakken met pepersaus ,pollo speciale bleek niet zo speciaal te zijn , veel ruimte voor verbetering
Heerlijk gegeten
Super goed, lekker eten niet alleen pizza's maar ook vlees en pastagerechten enz.. heel gezellig een absolute aanrader!!!!
Meer dan slecht. Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Pizza was ijskoud, gelijk gebeld met het restaurant. Daar allerlei excuusjes gekregen. Het begon met ja het is 14 kilometer dus dan kan het koud worden, daarna kwam ja normaal bezorgen we daar niet, toen kwam er als oplossing, je kan het toch even opwarmen, dan is de pizza weer warm en volgende keer krijg je een gratis pizza. Ik ga zeker vanuit Nederland even hier heen om een pizza op te halen??? Uiteindelijk met de manager gesproken, die ons niet geloofde dat onze pizza koud was. Aangegeven dat we een nieuwe willen DEZELFDE, alsnog was er twijfel bij meneer of wij wel de waarheid spraken. Uiteindelijk wilde meneer mij liever met honger laten zitten. Als excuus kwam dit keer dat de keuken gesloten was. Uiteindelijk, na heel veel smoesjes te horen hebben gekregen, werd er gezegd dat ik mijn geld terug krijg.... ben benieuwd. Pizza wordt nu niet gegeten, en ik heb honger. In 1 zin: BELACHELIJK EN BARSLECHT!
Vorige week gaan eten.....ronduit schandalig Voorgerecht tomatensoep....Het was gewoon waterige soep zonder smaak mijn vermoeden is dat het een zakje was. hoofdgerecht pasta scampi....scampi's waren in stukjes gesneden en mijn man had gegrilde shoarma schotel.....gegrild was het niet het was opgewarmd in de microgolf . Wij hebben betaald en zijn snel weg gegaan Jammer als inwoner van De Klinge maar nooit kom ik daar nog.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid