facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nieuwe China Corner

Adres: Hofstraat 9 , Herk-de-stad 3540, BE
Telefoonnummer: 013 55 43 21
Stad: Herk-de-stad
Route: Hofstraat 9
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: chinees herk-de-stad openingsuren, afhaalchinees herk-de-stad, Menu china corner, Chinees Diest, Chinees Sint-Truiden, Chinees restaurant, Restaurant Herk-de-Stad, Chinees restaurant Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik ga hier meestal chinees afhalen. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik heb altijd de juiste, bestelde gerechten meegekregen. Ook ter plaatse eten is altijd lekker. Het is er erg rustig en gezellig. Beetje ouderwetse inrichting maar verzorgd. Bediening is correct en vriendelijk doch erg serieus.
Gaan eten voor een verjaardag met een groep van 9. Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Heel lekker eten, redelijke wachttijden tussen de gangen, alles voldoende snel aangevuld. Kortom, een zeer fijne ervaring en een aanrader in Herk centrum. Parkeren: Als je bereid bent om 50m te stappen is er meer dan genoeg parkeergelegenheid aan de school en de kerk.
Heel lekker gegeten , een aanrader !
Heel lekker gegeten en vriendelijk, voor herhaling vatbaar.
Zeer vriendelijke bediening, zacht prijsje en lekker eten.Eten: 5/5
Lekker op smaak , verzorgd en genoeg.Eten: 5/5
Heel lekker eten goede service zeer vriendelijk topEten: 5/5
Sommige smaken sauzen vind ik elders lekkerder, maar dit kan persoonlijk zijn. Over het algemeen heel lekker, en zeer vriendelijke mensen. Wat kleinere porties tov andere chinese restaurants, maar de prijs is navenant, en je kan hierdoor ook wat meer verschillende dingen bestellen, wat een voordeel is vind ik. Ook steeds best snel klaar, ik ga zeker terug.
Altijd even vriendelijk en correct. Het eten is van goede kwaliteit en altijd meer dan voldoende. Een echte aanrader !
Het eten is lekker bereidt en het personeel is vriendelijk en behulpzaamEten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid