facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nieuwbad Badkamerrenovaties

Nieuwbad Badkamerrenovaties

Info

Een volledig vernieuwde badkamer in een 10-tal werkdagen met slechts één aanspreekpunt en zonder zorgen!

Geschiedenis

10 JAAR GARANTIE

Nieuwbad geeft u 10 jaar garantie op de waterdichtheid! Bovendien heeft u fabrieksgarantie op alle gebruikte materialen.


1 AANSPREEKPUNT

Bij Nieuwbad wordt uw project opgevolgd door de zaakvoerders zelf. Hierdoor kunnen we snel en stipt te werk gaan om uw project in een 10-tal werkdagen rond te krijgen, en dit ZONDER VERRASSINGEN!


KLAAR IN 10 WERKDAGEN!

Ons professioneel team zorgt ervoor dat u een volledig vernieuwde badkamer hebt in een 10-tal werkdagen.


KNOWHOW & PRECISIE

Door jarenlange ervaring in renovaties behandelen wij uw project met de nodige knowhow en precisie. U kan op ons vertrouwen om de job voor u te doen.


WWW.NIEUWBAD.BE

Mark Sels & Paul Verheyen



"Een volledige badkamerrenovatie van A tot Z zonder zorgen!Een totaalrenovatie, rekening houdend met uw stijl en budget in 10 werkdagen. Gratis en vrijblijvende offerte op maat."
Adres: Eksterdreef 9, 2970 Schilde
Telefoonnummer: +32 475 91 57 40
Stad: Schilde
Route: Eksterdreef 9
Postcode: 2970


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
House Decor House Decor 4 km Vertaald door Google Topbaan! Origineel Top werk!
NV ConSept NV ConSept 5 km Doorgedreven energiebewust bouwen.
Recensies
Reeds vanaf het eerste contact liet Marc van Nieuwbad een heel positieve indruk na. Alle afspraken werden nauwkeurig nagekomen. Een groot pluspunt voor ons was de begeleiding door Marc en Paul bij de keuze van de materialen. De werken werden op een professionele manier uitgevoerd door vakbekwame mensen. De hinder werd tot een minimum beperkt. De dagelijkse opvolging van de werken door Paul is een absoluut pluspunt, we konden steeds voor alle vragen en opmerkingen bij hem terecht. Na een perfecte timing van de renovatie was de grondige poetsbeurt door hun eigen poetsvrouw de kers op de taart. Wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking met Nieuwbad en genieten nu dagelijks van onze nieuwe badkamer.
Een meer dan aangename samenwerking voor ons badkamer project! De begeleiding in materiaal & toestel keuze en de gedetailleerde offerte maakte dat we wisten waar we aan begonnen. Als een geoliede machine zijn ze netjes volgens afspraak op tijd gestart, en na 10 dagen hadden we, zoals beloofd, de perfecte badkamer en dit met een minimum aan overlast. De uitvoering van de werken is perfect verlopen, hun mensen zijn échte vaklui die gedreven zijn door hoogstaande kwaliteit en klantvriendelijkheid. Samen met de zeer goede opvolging maakte dit dat de renovatie vlekkeloos verliep. Ook tet poetsteam dat na de werken langskwam heeft schitterend werk verricht. Het ongemak van het missen van je enige badkamer tijdens de werken is door hen ook weggenomen door het plaatsen van een mobiele badkamer. Kortom, ze hebben gedaan wat ze ons beloofd hebben en dit voor een correcte prijs, een aanrader voor iedereen die de badkamer wil laten renoveren!
Super tevreden van onze nieuwe badkamer gerealiseerd door Nieuwbad. Vanaf de eerste gesprekken, de persoonlijke begeleiding bij de keuze van toestellen en tegels hadden we er reeds een goed gevoel bij. Een zeer persoonlijke aanpak. Maar de vakkundigheid en graad van afwerking slaat gewoon alles : Top top top !!! En dat op een tijdsspanne van amper 10 dagen. Er werd alles aan gedaan om het ongemak tot een minimum te herleiden. We kunnen ons geen betere manier om een badkamer te renoveren voorstellen. SUPER !
na 4 jaar hebben de lampen van onze badkamerspiegel het begeven. Na contact met Paul en Marc werd al het nodige gedaan om een en ander na te kijken en wat hiervoor de meest elegante oplossing was. Dit alles heeft uiteraard wel even geduurd, maar het resultaat mocht er zijn. Met de glimlach werden de lampen vervangen. Niet alleen de badkamerrenovatie is schitterend, ook de dienst na service heeft een maximum score. Hartelijk dank hiervoor. Viviane en Georges.
Wij zijn zeer tevreden over de totaalrenovatie van onze badkamer. Heldere en eerlijke communicatie, gedetailleerde offerte en kwalitatief werk, ook steeds bereikbaar voor vragen en planning werd correct uitgevoerd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid