facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nieuw Monnikenwerve

Nieuw Monnikenwerve

Info

Ons ‘All you can eat‘ concept is als een ‘shared dining experience‘, perfect voor mensen die verschillende kleine Aziatische gerechten willen proeven.

Adres: Nieuw Monnikenwerve 2 8000 , Brugge 8000, BE
Telefoonnummer: 050 68 68 08
Stad: Brugge
Route: Nieuw Monnikenwerve 2
Huisnummer: 8000
Postcode: 8000


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:30
Maandag: 17:30-22:30
Dinsdag: 12:00-14:30
Dinsdag: 17:30-22:30
Woensdag: 12:00-14:30
Woensdag: 17:30-22:30
Vrijdag: 12:00-14:30


op zoek naar gerelateerd: monnikenwerve prijs, all you can eat brugge, monnikenwerve 2 brugge, monnikenwerve 86 brugge, nieuw monnikenwerve openingstijden, nieuwe blauwe toren, nieuw monnikenwerve tripadvisor, wok brugge
Recensies
Een fantastisch all you can eat-concept! Je start met aperitiefhapjes en eindigt met een heerlijk dessert in buffetvorm. De voor- en hoofdgerechten worden vers bereid in de open keuken en bieden een explosie van smaken. Het personeel is uitzonderlijk vriendelijk en bedient je altijd met een glimlach. Het enige nadeel van deze zaak is dat de wachttijden op deze vers bereide gerechten soms lang kunnen zijn. Dit restaurant is één van onze favoriete all you can eat-plekken en elke keer dat we erheen gaan, staat de kwaliteit van het eten centraal in onze gesprekken. Parkeren: Er is parkeergelegenheid beschikbaar zowel aan de voor- als achterzijde van het gebouw.
Mijn allereerste bezoek aan deze zaak en het voldeed echt aan alle verwachtingen. Hier kom ik zeker nog eens terug. Vanop de parking is het wel niet heel erg duidelijk dat je bij een restaurant arriveert. Maar dit is dan ook het enige minpunt die ik kan aanhalen. De zaak was zeer proper en netjes en het personeel was vriendelijk. Er is ook een rokersruimte voorzien zodat je als roker niet in de kou of regen moet staan. De gerechten waren lekker en mooi gepresenteerd. Zeker een aanrader.
Hier voor de eerste keer geweest, en zeer verrast van de kwaliteit en verse gerechten die hier geserveerd worden. Er is een voorgerecht buffet met sushi, zalm, gamba's, gefrituurde dingen, ... Daarna kun je op een blaadje per tafel aanduiden wat je wil bestellen en komen ze het blaadje halen. Indien je dan alle gerechten hebt gekregen mag je het blaadje terug invullen. Je mag 2-3 gerechten kiezen per persoon met ruime keuze van 100 tal gerechten. Als slot mag je nog vrij kiezen in een dessert buffet zelf niet geproefd want zat helemaal vol. Alles is super lekker en vers bereid, ook heel propere en leuke locatie, ook ruim plaats voorzien tussen de tafels.
Leuke formule waarbij je kan aanduiden wat je wenst en dan aan tafel wordt bediend. Veel keuze Alles lekker klaargemaaktEten: 5/5
Het blijft altijd superlekker. Iets minder gezellig dan toen de uitbaters in Damme vertoefden maar hun troef blijft het idee van 'all you van eat' op een verfijnde manier. Niet zomaar aanschuiven met uw rauwe vlees en/of groenten, nee bestel wat je graag eet en je krijgt kleine bordjes warme porties. Een heel aangenaam concept.
Op valentijn avond komen eten. Heel lekker eten. Heel gezellige sfeer. Veel ruimte tussen tafels. Zoveel eten als je wil. Komen zeker terug. Ook tafelbediening verliep enorm goed. Enkel was het er wel niet zo warm.Eten: 4/5
Leuk concept. All you can eat, met bediening aan tafel. Het is soms eventjes wachten op je gerechtjes, maar wat je op tafel krijgt is dan ook lekker en verzorgd. Je ziet dat het geen vooraf gemaakte gerechten zijn. Keuze genoeg, zowel vis, vlees als groentjes en bijgerechtjes als noedels, ... Ook mogelijkheid tot nemen van sushi zelfbediening en achteraf dessertjes ook hier zelfbediening. Vriendelijke mensen, meestal niet te druk, dus gezellig zitten. Het is niet goedkoop, maar prijs kwaliteit is dat ok...
Heel lekker en zeker niet te duur de fijnproeversmenu is een aanraderEten: 4/5
Zeer lekker maar prijzig. Voor vegetariërs kan er vegetarische sushi aangevraagd worden op voorhand wat erg verzorgd is. Maar verder is het voor een vegetariër niet echt te moeite: slechts heel beperkt aantal gerechtjes om uit te kiezen. Bijna alles is met vlees of vis helaas.
Onze drank vlug gekregen. na een half uur wachten nog steeds onze bestelling niet opgenomen. Te lang wachten we hebben onze drank betaald en weggegaan . Iets dat ik nog nooit heb gedaan. Maar nu wel ,hier een heel slechte gevoel. Restaurant was niet druk en waren heel de tijd bezig met lege tafel die echt niet nodig waren. Beter met u klanten bezig zijn. Dan lege propere tafel gewoon dekken voor niemand want er kwam geen volk meer binnen en waren nog genoeg lege proper tafel. Prioriteiten liggen hier helemaal verkeerd zeg. Hier komen we nooit meer.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Nieuw Monnikenwerve.

Brugge aziatisch fusion

openingstijden, locatie, vervoer. Nieuw Monnikenwerve 2 brugge tapas/kleine gerechten kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Nieuw Monnikenwerve adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Nieuw Monnikenwerve. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Nieuw Monnikenwerve delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kanikama Kanikama 5 km voor de 2e keer langsgeweest en weer super tevreden! zeer lekkere sushi, gyoza en ook...
Sumo Sumo 5 km Ik ben zeer onder de indruk van Sumo Brugge, het sushi restaurant dat ik onlangs bezo...
Tanuki Tanuki 5 km Overheerlijk dineren in Japanse sfeer. Vriendelijke bediening. Gerechtjes zijn als sc...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid