facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niels Albert Bike Store

Niels Albert Bike Store
Adres: Kruisstraat 126, 3120 Tremelo, België
Telefoonnummer: 016 41 60 60
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Tremelo
Route: Kruisstraat
Huisnummer: 126
Postcode: 3120


Openingstijden

maandag: 13:00–19:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Update: intussen contact opgenomen om de situatie uit te leggen en zich te excuseren. Alvast mooi dat die moeite wordt genomen! Blijkbaar was Aska te laat met het leveren van de bagagedrager. Het juiste slot zal alsnog in orde gebracht worden.n---------nBeloftes worden niet nagekomen, slechte communicatie, foute afmontage, bestelde accesoires niet voorradig,.... Helaas toch een zeer teleurstellende ervaring met aankoop Aska via leasing bij Niels Albert Bike Store.nnVia email de bevestiging dat ze de fiets proberen klaar zetten tegen vrijdag 21/06. Oké, het kan zijn dat dit toch niet lukt. Maar laat dan even iets weten. De week erop toch eens gebeld: normaal nu vrijdag klaar, ik bel je direct terug. Niet teruggebeld. Via mail dan gevraagd, mag ik hem zaterdag komen ophalen? Dat mocht: hij ging zeker klaar zijn… kom je daar aan, niet dus!nnBlijkt dat de bagagedrager niet gemonteerd is. Kan je een uur wachten terwijl ze dat in orde brengen. Op dat moment niet veel keuze uiteraard. Kom je na een uur terug, kan je nog eens een half uur aanschuiven eer ze je de fiets uitleveren. Wat blijkt dan als bonus: het bestelde slot van 110cm was er niet bij. Gewoon naar huis gestuurd met goedkoper slot van 85cm. Was niets aan te doen. En ook niet zeker of dit achteraf op te lossen was, omdat de sleutelcode al doorgegeven was aan de leasing maatschappij en de verzekeraar.nnBijkomend, het gekozen stuur van 50mm hoger is eveneens niet geïnstalleerd. Voorlopig zo gelaten, dat gingen ze eventueel bij eerste nazicht aanpassen als ik dat nog wou.nnNog een minpuntje; bij de uitlevering. De basis uitleg was oké. Antwoorden op de bijkomende vragen teleurstellend. Bij de vraag hoe de vering was ingesteld. Dit is op basis van jouw gewicht. Heel bizar geef ik aan, want dat hebben ze nooit gevraagd. De reactie, de verkoper zal dat ingeschat hebben. Ik durf er voor wedden dat dit niet individueel is afgesteld. Voor een fiets van 8000 euro mag dat toch ook in orde zijn vind ik. En ze mogen ook eerlijk zijn als dat niet gebeurd is en eventueel voorstellen dat alsnog te doen.nnDe aankoop van zo'n leuke fiets zou een fijne ervaring moeten zijn. Helaas blijf ik toch deels met een teleurgesteld gevoel achter. Ze hebben de zaken duidelijk niet op orde. Geen idee wat de oorzaak hiervan is. Ik hoop dat de ervaring bij onderhoud beter zal zijn dan bij de aankoop.
Stromer St3nEen zeer betrouwbare en professionele fietshersteller die hoge kwaliteit levert. Afspraak herstelling via website aangevraagd . Timing perfect gerespecteerd dus ideaal voor iedereen die op zoek is naar een zorgvuldige en klantvriendelijke fietsreparatieservice.
Geweldige dienstverlening. Onlangs bestelde ik hier nieuwe wielen. Er was, na aankoop, iets misgelopen bij de beschikbaarheid van deze onderdelen waardoor ik langer zonder wielen kwam te zitten. Toen ik aangaf dat dit een probleem zou zijn voor mijn trainingsschema, hebben ze bij de bike store grote inspanningen gedaan om een alternatief voor te stellen, een interessante prijs aan te bieden en de montage er sneller tussen te pakken. Zo maak je vaste klanten !
Bijzonder vlotte service!!! Probleem met fiets, onderdeel onder garantie werd binnen de 10 minuten hersteld, terwijl de fiets niet eens hier was aangeschaft.nEcht top!! Super tevreden, hier blijven we komen.
Uiterst vriendelijke en goede service. Zonder dat ik onze bakfiets bij deze zaak had gekocht hebben mensen in de werkplaats de tijd en moeite genomen om de fiets te bekijken en te quick fixen. Ik hoefde niets af te rekenen. Dit is vanaf nu onze go-to fietsenzaak! Dank Niels Albert bikestore, tot snel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid