facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niels Albert Bike Store

Niels Albert Bike Store

Info

Coming soon!

Adres: Kruisstraat 126, 3120 Tremelo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016416060
Stad: Tremelo
Route: Kruisstraat 126
Postcode: 3120



op zoek naar gerelateerd: Niels Albert Bike Store Facebook, Niels Albert Bike Club, Niels Albert Facebook, Niels Albert Instagram, Niels Albert vader, Bike Sportive, Bike Republic, Fietsenwinkel Baal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cannondale Cannondale 9 meter Jouw Cannondale winkel in Tremelo! We bieden de beste fietservaring die er is.Kom lan...
Recensies
Topservice! Ondanks mijne vele vragen, altijd even vriendelijk, duidelijk. Heel vlot en familiaal contact. Precies of je komt er al jaren. Zowel per mail als persoonlijk!
4 dagen geleden Speed Pedelec gekocht, vandaag aan een rit begonnen 15 km verder, plat gereden. Om 10u tot in de winkel geweest 10u20 buiten gereden met een nieuwe band. Zo'n service vind je nergens. Waarvoor dank aan het ganse team.
Eerste onderhoud van mijn 2dehands aangekochte Stromer hier laten doen. Super tevreden! Top service en zeer correcte prijs!
Ze stellen alles in het werk om u als klant verder te helpen. Fantastisch!
Heel aangenaam verrast!! Nooit gedacht dat ik met mijn e-bike naar huis kon rijden op de dag van aankoop; de winkel ging 10 dagen dicht voor jaarlijks verlof en met even te wachten fiets moest nog uitgepakt worden en in orde gezet en een testritje kon ik er mee naar huis! Topservice!!! Supercontent, zowel van de fiets als van de supervriendelijke "verkoper" Niels ;- Zeker aan te raden de NAB-store!!!!
Supper service , vriendelijke bediening aan de balie & vrij veel voorraad k'wa onderdelen en accessoires toppie ‍
Na 9 maanden geduld eindelijk mijn RIDLEY KANZO FAST GRX DI2 M CLASSIFIED in ontvangst mogen nemen. Loont de moeite om erop te wachten. Prachtig design, ingenieuze naafversnelling en volop keuze qua lakkleur van de kader! Proficiat voor Niels en zijn team voor de perfecte afmontage en de vriendelijke aflevering van mijn gravelbike! De fun kan starten!
Dag voor vertrek op MTB 2daagse een defecte steekas vastgesteld. Even naar Niels zijn Bike Store. Probleem want betreffende steekas niet in voorraad. Oplossing : uit een fiets in de winkel de nodige steekas verwijderen om te zorgen dat de klant toch de volgende dag kan genieten van een MTB rit. Toppunt van klantenservice noem ik dat. Al meer dan één keer voor een dringend probleem geholpen. Super, doe zo verder !!!
Zeer vriendelijke bediening, ruime keuze, top service…de perfecte combinatie!
Door vrienden hier heen gestuurd, en ook mijn eerste fiets gekocht! Zeer vriendelijk personeel en enorm behulpzaam. We werden geholpen door Johan, die zijn tijd nam om alles duidelijk uit te leggen! Top service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid