facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niekes Keuken

Info

Geen tijd om te koken, bestel je gezonde afhaalmaaltijd.

Geschiedenis

In deze tijden heeft iedereen wel eens geen tijd om een gezonde maaltijd op tafel te toveren.
Vaak wordt er dan naar fastfood en kant en klare maaltijden gegrepen boordevol vet, suiker en zout die ons ook nog eens opzadelen
met een schuldgevoel. Wij kunnen je daarbij helpen. HEALTHYWAY is een organisatie waar je iedere donderdag gezonde thuisbereide maaltijden kan afhalen in Opwijk en Dendermonde. Bereid met dagverse seizoensproducten, gezonde vetten, zout- en suikerarm. Enkel opwarmen is de boodschap.
Dit gebeurt in overleg met gediplomeeerd voedingsconsulente Nieke http://www.gewichtsconsulente-nieke.be/ . Zo krijgt u bij iedere maaltijd een volledig overzicht van de voedingswaarde van uw gerecht.
Al onze maaltijden zijn gebaseerd op een normale gezonde portie. Personen met grote honger kunnen steeds een grotere portie bestellen.
Wij passen ook met veel plezier ons gerecht aan voor mensen die vegatarisch eten of last hebben van intoleranties en/of allergieën.
Voor de kindjes is er ook steeds een kindvriendelijke variant aanwezig.
Wij verzorgen ook uw feestje tot 40 personen of de hapjes voor een receptie, .....
Alle info vind je terug op onze website.



"Heb jij ook wel eens geen zin of tijd om te koken ? Perfect verstaanbaar ! Werk, gezin, hobby's, .... of misschien ben je juist alleen en zie je je op de moeite om de potten vuil te maken .Wil je je gezin of jezelf toch een gezonde lekkere maaltijd aanbieden ?Niekes Keuken verzorgt klaar gemaakte maaltijden die u enkel nog hoeft te verwarmen in de oven of microgolf. Nét zelf gemaakt dus!Je kan thuis eten aan je eigen tafel zonder al te veel moeite . Makkelijk toch !Alle gerechten zijn steeds bereid met dagverse, kwaliteitsproducten en zonder toevoeging van smaakversterkers. Lekker écht en vers."
Adres: Steenweg op Dendermonde 46, 1745 Opwijk
Telefoonnummer: 0471 43 48 28
Stad: Opwijk
Route: Steenweg op Dendermonde 46
Postcode: 1745


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fishbar De Crevette Fishbar De Crevette 625 meter De Crevette is een mobiele fishbar waar u kan genieten van lekkere vishapjes bij een ...
Pasta The Foodcorner by Jarne Pasta The Foodcorner by Jarne 796 meter Lekker ijs en hartverwarmende chocomelk. Vriendelijke uitbater.
Gusto Italiano Gusto Italiano 2 km Hier binnenkomen is zoals thuiskomen. De uitbaters zijn enorm vriendelijk en helpen j...
Recensies
Lekkere gerechten,salades en gezond! Een aanrader :-
Lekker afhaaleten voor een goede prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid