facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nicolas Masoni

Nicolas Masoni

Info

Nicolas Masoni - Graphiste Freelance - Web designer et consultant en marketing digital.



"Vous voulez façonner l'image de votre entreprise et vous propulser sur le net?J'aide les entrepreneurs à optimiser leur présence sur le web grâce à des sites internet optimisés pour le référencement naturel SEO.Gagnez du temps en déléguant des tâches techniques et chronophages pour vous concentrer sur vos produits et services! Cela vous permettra de rentabiliser très rapidement votre investissement grâce à vos premiers clients.Mes services sont:- La création de site web Blog - site vitrine - e commerce- Le graphisme création de logo - charte graphique - identité visuelle- Consultant en marketing digital- Community management"
Adres:
Telefoonnummer: 473 50 94 58
Stad: Hautrage


Recensies
Nicolas heeft een mooi rond gezicht, precies zoals hij van binnen is. Iemand met hart, die zijn eigen reis niet vergeet en die weet hoe moeilijk het is om het grote avontuur van het ondernemerschap aan te gaan. Hierdoor zijn de uitwisselingen gemakkelijk en voelen we ons achteraf gerustgesteld. Sporen, ideeën, hij heeft zijn hoofd vol en aarzelt niet om ze te delen nog voordat hij iets heeft besloten. Persoonlijk ben ik nog in de denkfase, maar dankzij onze eerste ontmoeting heeft hij de contactsleutel in het slotje van mijn project gestoken en het enige dat overblijft is zijn goede advies toepassen om het op gang te krijgen. De toekomst zal ons meer vertellen over de start van mijn project en zal ons vertellen of de voortstuwingsgereedschappen de juiste waren. In ieder geval bedankt Nicolas voor je energie, je creativiteit en je glimlach! Ga door!
Zeer hoge professionaliteit! Een zeer zorgzame service, zeer persoonlijk voor mijn project, wijs advies en creativiteit en een overvloed aan zeer merkbare ideeën. Bedankt voor deze essentiële ondersteuning om mijn werk te voltooien!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid