facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NICO Fun on Wheels

Info

Dé verhuring te Oostende voor al wat rolt : gocarts, fietsen, zeilwagens, ... Wij verzorgen ook uw groepsevents

Geschiedenis

verhuurzaak van fietsen en gocarts op de nieuwe zeedijk voor het stadscentrum van Oostende

Adres: Albert I Promenade 44, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059/233.481
Stad: Oostende
Route: Albert I Promenade 44
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Gocart Oostende prijs, Go cart verhuur Middelkerke, Buggy huren Oostende, Go-cart zoektocht Oostende, Linda Carts Oostende, Fietswinkel Oostende, Bakfietsen Oostende, Go-cart parcours
Recensies
Zeer goede en correcte verhuur van go Carts. Zoals bij alle verhuurbedrijven zijn de carts beetje oud, maar ze kijken niet op 3 minuten en zijn correct bij afrekening met kleine attentie voor kindjes
Beste gocarzaak van België. Personeel vriendelijk, gocars en fietsen in topkwaliteit tegen goede prijzen.Zeker een aanrader als activiteit als je als toerist eens wil genieten van de Oostendse kust.
Met 3 vriendinnen e-bikes gehuurd. Heel goede fietsen. Zelf platte band gekregen. Vlot gedepanneerd door de vriendelijke zaakvoerder. Ondanks de top-drukte. Volgens mijn vriendin beste fietsverhuur van de kust ze komt hier vaker. Gelijk heeft ze; goed adresje!
We belden een uurtje op voorhand om te vragen of het nog mogelijk was om twee grote go-karts te reserveren voor een groep van 14 meisjes. We kregen de bevestiging dat dat geen probleem was en de go-karts stonden reeds klaar bij onze aankomst. De uitbaters waren heel vriendelijk en namen de tijd om instructies te geven voor de veiligheid. Heel professioneel. Bedankt!
Heel onvriendelijk en beschuldigde mensen met iets dat ze niet gedaan hebben. De go-karts werden niet gecontroleerd en veel waren defect. Terwijl ze zeiden dat ze alles hadden gecontroleerd.
2 auto´s, 1tje 5min, de andere een half uur. Prijs per half uur, 6euro. 14 euro moeten betalen... begrijpen wie begrijpen wil...
Wij hebben 3 e-bikes gehuurd. De fietsen waren van topkwaliteit. Heel vriendelijke bediening en de uitbater nam de tijd om alle nodige instructies mee te geven. Zeker een aanrader in Oostende!
Twas vermoeiend maar het was het waard. Hard werk word beloond, super goeie vriendelijke service. Echt top
Een warme bediening van een hele vriendelijke zaakvoerder. Een duidelijke uitleg op maat. Bovendien gocarts die perfect in orde waren voor een ultieme beleving voor de kinderen. Top service, aanrader!
Ook voor verkoop van fietsen een topservice! Ze helpen je de perfecte fiets te vinden en voldoen aan al je noden. Slechts 1 week later mocht ik mijn nieuwe elektrische Beixo plooifiets al in ontvangst nemen. Super tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid