facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Next Generation LED nv

Next Generation LED nv

Info

Next Generation LED is een onafhankelijke ontwikkelaar, producent, importeur en distributeur van LED luminaires.
We bieden een breed gamma van hoogst efficiënte en kwalitatieve LED oplossingen tegen een betaalbare prijs.



"Next Generation LED is een onafhankelijke ontwikkelaar, producent, importeur en distributeur van LED luminaires.We bieden een breed gamma van hoogst efficiënte en kwalitatieve LED oplossingen tegen een betaalbare prijs."
Adres:
Telefoonnummer: +32 53 710 942
Stad: Aalst



op zoek naar gerelateerd: LED verlichting Erembodegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ecovatie kantoor Ecovatie kantoor 2 km Renoveren maar Anders Welkom bij Ecovatie kantoor. Ons belangrijkste doel is om aan...
Recensies
Wij, RST BV in Rotterdam, zijn een zeer tevreden afnemer van de Led armaturen geleverd door Next Generation NV. Wij hebben er al het merendeel van de container kranen mee uitgevoerd. De samenwerking en gedrevenheid is zeer goed te noemen. Cok van Damme, Teamleader ETD
Heel uitgebreid assortiment aanwezig in de winkel. Danzij het advies van Erwin werd er doelgericht naar de juiste verlichting gezocht. Bestelling, levering en plaatsing gebeurden binnen de 14 dagen. Super service.
Heel tevreden over de professionele aanpak van Erwin. Het is fantastisch om zo met raad en daad bijgestaan te worden om een goede oplossing te vinden voor lichtarmaturen en LED lampen vervanging halogeen door LED. De flexibiliteit van Erwin en het doelgericht zoeken naar oplossingen is ten zeerste geapprecieerd.
Erwin heeft ons snel en correct geholpen met het nakijken van een probleem met oude IKEA-led verlichting. Het is een aanrader om hiervoor steeds advies te vragen aan een deskundige zoals Next Generation Led en om zo risico’s te vermijden.
Erwin van Next Generation heeft ons heel goed en deskundig geholpen. Merci Erwin voor het opzoek werk en de goede oplossing.
Heel mooie winkel met een groot assortiment van goede kwaliteit.Erwin is zeer bekwaam in zijn vak! Een echte aanrader!
De eigenaar Erwin is een man met zeer veel vakkennis en gaat enkel voor de beste oplossing voor de klant. Ten zeerste aan te raden.
Professioneel advies ook voor particulieren. De man neemt zijn tijd om alle opties met jou te overdenken en weet duidelijk waarover hij praat. Materiaal van topkwaliteit.
Erwin hielp ons met snel, deskundig en vriendelijk advies. En met een op-maat-gemaakte oplossing voor ons probleem. Bedankt!
Zeer tevreden over de hoog kwalitatief led armatuur alsook over de levering en plaatsing met vakkennis en vriendelijkheid. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid