facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New Shanghai City

New Shanghai City
"Een volledig vernieuwd gezellig Chinees restaurant in het centrum van Ieper met leuk terras, vlakbij de Lakenhalle en op wandelafstand van de Grote Markt."
Adres: A. Vandenpeereboomplein 33 , Ieper 8900, BE
Telefoonnummer: 057 20 06 52
Stad: Ieper
Route: A. Vandenpeereboomplein 33
Postcode: 8900


Openingstijden

Woensdag: 12:00-14:30
Woensdag: 17:30-23:00
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 17:30-23:00
Vrijdag: 12:00-14:30
Vrijdag: 17:30-23:00
Zaterdag: 12:00-14:30


op zoek naar gerelateerd: new shanghai city ieper menu, chinees poperinge, new shanghai city openingstijden, fine eastern ieper, chinees ieper bellewaerde, new shanghai city restaurant, shanghai city zwevezele, chinatown ieper
Recensies
Bestelling geplaatst, andere gerechten gekregen, en beweerden dat we dit besteld hadden. Had bami natuur gevraagd, naar mijn weten zit daar sojasaus en scheuten is. Nergens te bespeuren en alleen maar groenten die daar niet in thuis horen. Spijtig dat we €40 moeten betalen voor gerechten die rechtstreeks in de vuilbak gegooid mogen worden!
Supervriendelijk en beleefd. Een aangename, warme sfeer. Je zit echt op je gemak in het heel mooi aangekleed interieur. Superlekker eten. Gaan zeker nog terug!
Aangenaam, rustig, mooi en klassevol vernieuwd restaurant. Reeds buiten e n bij het binnenkomen is het te merken dat hier met veel goede smaak gewerkt is. Er hangt een goede sfeer mede door de vriendelijke bediening en de relaxe sfeer, ook tussen het personeel. Hele goede Kip sechuan, goede chop soy en onze Zuid Afrikaanse gast gast was zeer tevreden over zijn visfilet lookboter. Om terug te keren als we nog eens in Ieper zijn!
Gastvrouw altijd super vriendelijk. Heerlijke gerechtjes. Eend gegeten, super mals, niet vettig, aanrader. Hapjesbord verzorgd en krokant gefrituurd. Als we Chinees eten dan staat New Shangai City altijd bovenaan ons lijstje om te gaan eten.
Lekkere rijsttafel, schappelijk van prijs en lekker van smaak. Goede en vriendelijke service.Eten: 5/5
Eindelijk een plek gevonden waar je met consumptiecheques kan betalen. Zeer vriendelijke mensen en geweldig etenEten: 5/5
Heerlijk gegeten in een moderne, fraaie eetgelegenheid. Heel vriendelijke bediening en democratische prijzen.
We komen af en toe eten bij Leilei, het eten is altijd ruim voldoende en lekker. Een prima Chinees restaurant in een mooi interieur en steeds bediend met een glimlach, een vaste waarde in Ieper. Bedankt Leilei!
Ruime keuze, verzorgde gerechten. Vriendelijke bediening
Vroeger was het meer origineel eten. Nu is het alleen gewoon opgewarmd in een grote kom.Eten: 2/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid