facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New Queue de Vache

New Queue de Vache

Geschiedenis

Brasserie La Queue de vache

L’ambiance est familiale dans cette brasserie qui fête ses vingt trois ans en 2009. Aux fourneaux, Patrick De Koster, concocte une impressionnante variété de plats qui rempliront votre ventre sans vider votre portefeuille.

L’endroit est renommé pour ses viandes rouges, sa côte à l’os de +/- 1kg 300gr pour deux personnes est connue bien au-delà des limites de la Commune.

Et il est dit qu’on vient de très loin pour découvrir les croquettes de crevettes, une des spécialités de la maison.

En terrasse ou à l’intérieur selon la saison, vous y découvrirez des plats préparés avec soin par un chef stylé et bien au courant des exigences de ses clients.



"L’ambiance est familiale dans cette brasserie qui fête ses vingt trois ans en 2009. Patrick De Koster, concocte une impressionnante variété de plats qui rempliront votre ventre sans vider votre portefeuille.L’endroit est renommé pour ses viandes rouges, sa côte à l’os de +/- 1kg 300gr pour deux personnes est connue bien au-delà des limites de la Commune.Et il est dit qu’on vient de très loin pour découvrir les croquettes de crevettes, une des spécialités de la maison.En terrasse ou à l’intérieur selon la saison, vous y découvrirez des plats préparés avec soin par un chef stylé et bien au courant des exigences de ses clients."
Adres: Rue Osseghem 198 , Molenbeek-saint-jean 1080, BE
Telefoonnummer: 02 410 15 29
Stad: Molenbeek-saint-jean
Route: Rue Osseghem 198
Postcode: 1080



op zoek naar gerelateerd: Trappiste Restaurant Bruxelles, Aux trappistes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie du Parc Brasserie du Parc 680 meter Ik kom hier een.paar keer per maand. Vriendelijke bediening en een mooi overdekt terr...
Hau Wang Hau Wang 744 meter Vriendelijke uitbaters, lekker eten! Zijn sinds ‘t voorjaar van 2022 open.
Luna, la Luna, la 2 km
Pollino Pollino 2 km Heel lekker gegeten. Rigatoni alla Siciliana
Recensies
Ik ben hier 2x langsgeweest. De 1ste keer was het voor een lunch en alles was tiptop in orde! Het eten was ook zeer lekker. De 2de keer ben ik in de avond langs geweest en toen ging het mis.. verkeerde bestelling gekregen, nadien kregen we de juiste borden maar de bearnaisesaus was zuur en het vlees was niet genoeg gebakken zoals gevraagd. Het was ook vrij prijzig voor de borden die we kregen.
Veel te duur voor wat je krijgt. Vriendelijke service maar het eten is echt zijn prijs niet waard. Vol au vent met geschifte saus waar de olie op drijft. De steak was ok volgens ons gezelschap. Bieren met zotte prijzen meer dan 5 euro voor een leffe? en huiswijn die zijn prijs echt niet waard was. Misschien een kleinere kaart en meer aandacht voor kwaliteit?
We hebben met een wandelgroep van 25 mensen deze brasserie bezocht om een glaasje te drinken na de tocht. De verantwoordelijke voor de wandeling had de dag ervoor afspraken gemaakt met iemand van het etablissement. Bij aankomst was het niet echt duidelijk dat iemand daarvan op de hoogte was. Toch konden we een glaasje drinken. Dank voor de flexibiliteit en de bereidheid om ons toch te ontvangen!
de woensdag 21_7 21 ome 18u 30 zijn we gaan eten in de queue de vache wij heben de moselen genomen in beging waaren ze goed maar daar na waren een slecht smaak te veel booter en slecht gewassen me vrouw en ik alle twee ziek en alles is te rug uit gekomen nooit meer zal ik daar gaan eten mensen een goede raad ik zal nooit meer gaan
Een goede ervaring. Zeker voor herhaling vatbaarEten: 5/5
Iets hogere prijs voor een taverne maar altijd lekker eten en vriendelijke bediening. Aanrader voor een maaltijd op het terras.
Mooie portie, fish&chips gekozen. Huis gemaakte tartaarsaus was top zoals de vis. Gezellige interieur en voldoende ruimte. Correcte prijs, vriendelijke bediening.
Zeer lekker gegeten. Rustige aangename sfeer, patronen kwam langs om zich er van te verzekeren dat alles naar wens was.
Zeer lekker!!
Zeer lekker eten, prijs kwaliteit top. Zeer vriendelijk. Bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid