facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New Phone Repair

New Phone Repair
"Herstellingen van uw smartphone, tablet of laptop zonder het lange wachten.Voor een lange tijd zonder je trouwe devices zitten? Dat wil niemand. Bij The Phone Repair garanderen we een snelle hersteltijd, zo is het soms mogelijk dat je op 30 minuten geholpen bent.Gespecialiseerd in herstellingen van Apple-producten​. Op zoek naar een expert in herstellingen van Apple smartphones, tablets en laptops binnen regio Antwerpen? Waterschade, een barst in je scherm, een minder presterende batterij of een defect moederbord: hiervoor zit je bij ons aan het juiste adres.Door expertise te combineren met een efficiënte werkwijze, ga je steeds met een goed gevoel naar huis."
Adres: Vlaamsekaai 74-75 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 294 68 65
Stad: Antwerpen
Route: Vlaamsekaai 74-75
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 11:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: new phone repair gentbrugge, iphone repair antwerpen, new phone repair schoten, smartphone repair gent, new phone repair gentbrugge openingsuren, iphone repair gent, new phone repair antwerpen openingsuren, phone repair brasschaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Base Base 2 km
Ori Omi - iPhone reparatie op locatie Ori Omi - iPhone reparatie op locatie 2 km Snelle service, supervriendelijk en goed concept dat ze aan huis komen. Top!
Base Shop Base Shop 3 km
Recensies
Als je op zoek bent naar de ultieme plek om je telefoon te laten herstellen, zoek dan niet verder. Deze telefoonzaak aan de Vlaamse Kaai in Antwerpen is simpelweg fantastisch! De service is ongeëvenaard: snel, vriendelijk en professioneel. Het personeel heeft een schat aan expertise en kent telefoons van binnen en buiten. Je telefoon is hier absoluut in goede handen. De kwaliteit van de reparaties is uitmuntend. Mijn telefoon leek onherstelbaar, maar ze hebben het probleem snel en vakkundig opgelost. Als nieuw! Bovendien zijn de prijzen zeer redelijk. Geen verborgen kosten en geen gedoe. Je weet precies waar je aan toe bent. Ik kan deze telefoonzaak niet genoeg aanbevelen. Je zult geen spijt krijgen van je beslissing om hier je telefoon te laten repareren. Ga er gewoon naartoe en ervaar het zelf! Kortom fantastisch!
Super goede service! De inkt in mijn iPhone 13 was uitgelopen en wanneer ik hiervoor belde om te informeren kreeg ik meteen een uitgebreide uitleg en 3 verschillende opties om mijn scherm te laten herstellen. 1 dag later was het scherm al binnen en mocht ik langskomen voor de herstelling. Wanneer ik ter plaatse was bleek dat het vervangen van het volledige scherm niet nodig was. Het heeft me dus minder gekost dan voorzien. Zeker een aanrader!
Reeds drie keer hier geweest om mijn iPhone scherm te laten herstellen. Altijd de snelste en beste service gekregen. Ook wat kwaliteit en prijs betreft, steekt The Phone Repair er met kop en schouders bovenuit. Aanrader!
Hele goede service! Ik heb mijn laptopscherm hier laten herstellen en ik betaalde €300 minder dan de prijs die ik bij apple moest betalen. Mijn laptop is weer perfect in orde. Ze hadden het onderdeel eerst niet voorradig, maar de volgende dag kreeg ik al een telefoontje dat ik het toestel kon ophalen. Ik zou The Phone Repair zeker aanraden!
Heel aangename en professionele service ivm de vervanging van mijn scherm voor mijn Iphone 11 pro max. Raad het zeker aan om hier langs te gaan want je kan ook nog genieten van een lekkere koffie bij het wachten. Super service merci!!
Top zaak! Ik ben met mijn Iphone 14 pro met kapot scherm langsgekomen. Op nog geen 20 minuten was ik buiten met een perfect werkende telefoon. Tijdens het wachten heb ik ook nog van een drankje kunnen genieten. Top service!
Zeer goede service in The Phone Repair op de Vaalmsekaai 53. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door de jonge man in de winkel. Zij nemen alle tijd om de klanten op de best mogelijke manier te helpen, dit zelfs wanneer het zeer druk is. Deze mensen kennen hun vak. Mijn iPhone 12 pro werd ook binnen de 20minuten hersteld, dit met een heerlijke cappuccino van het huis. Ik raadt iedereen aan om met hun defecte toestel langs te gaan, dit is veraf de beste repair shop in Antwerpen. Bedankt The Phone Repair!
Ik heb deze week mijn iPhone 14 met gebarsten achterkant binnengebracht bij The Phone Repair op het Zuid in Antwerpen. Deze is perfect hersteld geweest binnen de 45minuten. Hebben hier ook de beste flat white gedronken die we in lange tijd hebben geconsumeerd. 10/10
10/10 service!! Op enkele uren is mijn laptop hersteld geweest. Super vriendelijke werknemer, geeft top advies en toelichting. 100% een aanrader voor een deffect toestel!
Heel tevreden over The Phone Repair! Onmiddellijk geholpen geweest en even later was het probleem volledig hersteld, met een uitermate klantvriendelijke service voor, tijdens en na herstelling. Zonder twijfel, 100% aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid