facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New Optics

New Optics

Info

NEW OPTICS in Keerbergen
A vision for happiness
www.newoptics.be

Geschiedenis

NEW OPTICS
a vision for happiness

New Optics is een van de meest vooruitstrevende optiekzaken in de streek. Wij bieden u een unieke combinatie tussen perfecte stijl voor uw montuur en perfecte technologie voor uw zicht



"Bij New Optics hebben we slechts één doel voor ogen: het bieden van de beste oogzorg voor jou! Dat is meer dan alleen het uitzoeken van het mooiste montuur. Ons gepassioneerd team bestaat uit vijf opticiens, optometristen en contactlensspecialisten.In onze geheel vernieuwde winkel van 330m2 kom je ogen tekort. We creërden verschillende zones met hun eigen sfeer zodat iedereen zich thuis voelt. Kijk je graag even zelf of laat je je liever begeleiden; aan jou de keuze. Aan onze hippe bar kan je genieten van een heerlijk kopje koffie.New optics is uitgerust met de nieuwste high-tech meetinstrumenten. Ons team schuimt met plezier internationale beurzen af om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Bij New Optics word je verwend!"
Adres: Haachtsebaan 26, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 015 51 59 18
Stad: Keerbergen
Route: Haachtsebaan 26
Postcode: 3140


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Heraanleg gemeenteplein Keerbergen
Recensies
Super service, altijd vriendelijk en behulpzaam, mijn bril aangepast zelfs al heb ik die niet bij hen gekocht, geven ook hele duidelijke uitleg, volgende keer koop ik echt mijn bril in deze winkel bij deze vriendelijke mensen.
Vandaag mijn Lindberg RIM gaan afhalen, goede service en alles verloopt vlotjes. Grootste officiële Lindberg verdeler in België, de keuze is aangenaam overweldigend groot maar ze staan je daarom ook super goed bij! Top opticien.
Had nieuwe bril nodig en 1e keer langsgeweest bij new optics..gigantisch veel keuze ,waardoor het moeilijk werd om te kiezen Dankzij een goed advies was de keuze snel gemaakt..personeel maakt echt tijd voor je !..toen ik de nieuwe bril ging afhalen kreeg de huidige bril nog een reinigingsbadje..das pas klantenservice!!ik kom nog terug!
Al heel lang klant en nog maar recent een nieuwe bril gekocht, super tevreden! Ze zijn altijd vriendelijk en uiterst behulpzaam. Er is een ruime keuze en je krijgt steeds uitgebreid advies!
Een breed aanbod, vriendelijk en prima service!
Mooie moderne inrichting, enorme keuze monturen naar ieders wens en budget. Zeer professionele oogmeting en begeleiding van de keuze van montuur. Alle medewerkers professioneel, hulpvaardig en zeer vriendelijk. Dit is reeds de 2de maal dat we kiezen voor New Optics. Aan het team: Hartelijk dank voor de warme ontvangst
Zoals steeds een geweldige service.
Meer dan 30 jaar klant en bij elk bezoek weer super tevreden. Top service door een aangenaam en professioneel team. Geduld en eerlijkheid bij het zoeken naar de geschikte bril. Eerst de oogmeting, dan kiezen uit het ruime assortiment in de mooie zaak! Ook dienst naverkoop is steeds excellent. En nu genieten van van mijn nieuwe bril. Kei blij mee
Al jaren klant en nog steeds super tevreden! Uitstekende service, veel keuze en professioneel advies.
Al meer dan 10 jaar klant en altijd even tevreden. De winkelinrichting en collecties zijn met evenveel gevoel voor esthetiek gekozen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid