facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New Mexico

New Mexico

Info

Margaritas, fajitas, buritos en quesadillas. Als het water je in de mond komt bij deze lekkere Mexicaanse gerechten, breng ons dan snel een bezoek.

Geschiedenis

Margaritas, fajitas, buritos en quesadillas. Als het water je in de mond komt bij deze lekkere Mexicaanse gerechten, breng ons dan snel een bezoek.

Elke maandag- tot donderdagavond staat er een extra kaart op onze tafels met kleinere gerechten: wraps, burgers, tapas,... Een snelle hap om tijdens drukke weekdagen toch even te kunnen genieten!



"Margaritas, fajitas, buritos en quesa- dillas. Als het water u in de mond komt bij deze authentieke en lekkere dagvers bereide Tex-Mex gerechten, stop dan even in dit fijne eethuisje en laat u meevoeren op een spannende en verrassend kleurrijke Mexican-foodtrip. Hier is het alle dagen Mexican-time en geniet u à la dolce far niente van het beste van de Mexicaanse keuken."
Adres: Muntstraat 34, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016 / 20 74 45
Stad: Leuven
Route: Muntstraat 34
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00
Dinsdag: 18:00 - 22:00
Woensdag: 18:00 - 22:00
Donderdag: 18:00 - 22:00
Vrijdag: 18:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: New Mexico Leuven Openingsuren, La Cantina del Coronel, New mexico facebook, Mexicaan Leuven Vaart, Valentijn Leuven, La Cucaracha Leuven, Tapas Leuven, Muntstraat Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Cucaracha La Cucaracha 79 meter Erg lekker gegeten, en het is zeker een aanrader om een keer te eten. alleen een beet...
Recensies
Vriendelijke ontvangst, maar wel jammer dat we niet in het gezellige gedeelte van het restaurant zaten vlakbij de deur , waar het een beetje trok . Het eten was heel lekker. Op het dessert , hebben we heel lang moeten wachten. Blijkbaar was er iets misgelopen bij de bestelling in de keuken. Maar we kregen ter compensatie, een koffie van het huis aangeboden. Welkom gevoel , was meer dan ok !
Gezellige sfeer, vriendelijke en correcte bediening, en natuurlijk lekker Mexicaans eten. Niet het goedkoopste restaurant van Leuven, maar nog betaalbaar en goede prijs-kwaliteit verhouding. Best op voorhand reserveren.
In één woord: fantastisch!!! Heerlijke cocktails en super lekkere gerechten. De bediening is eenvoudigweg top. Dikke proficiat voor de jonge kelners, jullie kennen het vak!!! In tegenstelling tot sommige andre restaurants in de buurt wordt hier wel degelijk rekening gehouden met specifieke wensen bij reservering gluten intolerantie. Klasse!!!! Speciale dieetwensen: Bij reservering melding gemaakt van gluten intolerantie en hier werd meteen naar gerefereerd en zelfs de hapjes werden aangepast. Een referentie!!!
Altijd op en top verzorgde schotels, zeer lekker en super vriendelijk! Als je is lekker wil eten in Leuven... Hier moet je zijn.
Gezellige Mexicaan op een mooie locatie! Onberispelijke service en super lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar! Als je glutenvrij moet eten zoals ik: niet twijfelen, bijna alles op de kaart kunnen ze aanpassen zodat het glutenvrij kan Speciale dieetwensen: Glutenvrij mogelijk
We zijn hier al meerdere keren komen eten, en altijd even lekker. Het eten is heerlijk, de bediening is super, we voelen ons hier altijd welkom en komen zeker snel terug!
Heerlijk eten, sfeer mag meer mexicaansEten: 5/5
Heel erg vriendelijk personeel. Leuk interieur en gezellige sfeer. Mooi aanbod aan Mexicaanse gerechten en ze zijn ook erg lekker.Eten: 5/5
Alles in orde, behalve hebben dat ze onze voorgerechten terug weggenomen hebben en gezegd dat er geen tijd voor was, alleen een hoofdgerecht..de tafel was al gereserveerd voor andere klanten een uurtje later....DIT kan toch nietEten: 4/5
We hebben heel gezellig en lekker gegeten!! Ook vegetarische opties ;- Super vriendelijk personeel, echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid