facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New China Zele

New China Zele

Info

Chinees restaurant, ook om mee te nemen!

Gerechten om mee te nemen: 10% korting!



"Facebookpagina: New China Zele"
Adres: Kouterstraat 109, 9240 Zele
Telefoonnummer: +3252450359
Stad: Zele
Route: Kouterstraat 109
Postcode: 9240


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 16:30 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Chinees Zele, Afhaal Chinees Zele, Chinees Lokeren, Chinees restaurant, Chinees Berlare, Chinees Restaurant Overmere Wong openingsuren, Chinees Dendermonde, Eten bestellen Zele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kim Long Zele Kim Long Zele 967 meter Restaurant wok in Overmere is beter, maar ook duurder.
Meeneem Chinees Kim Long Meeneem Chinees Kim Long 967 meter Lekker eten enkel afhalen interieur kan wel een opfrisbeurt gebruiken.
Recensies
Rustig restaurant om iets te eten er wordt vooral veel afgehaald, dus je hebt meestal wel zeker plek. Voldoende parkeergelegenheid dichtbij. Zeer vriendelijke en ook snelle bediening. Met de verwarmers blijft het eten mooi warm. Hetgeen wat ik had was de bami goreng met kip en dat was ontzettend lekker, zeker aanrader, maar de rest zal ook wel goed zijn. In het algemeen dus zeker de moeite, zowel voor ter plekke te eten als voor afhaal. Prijzen vallen tevens zeer goed mee.
Heel lekker en spotgoedkoop, maar dat ik 1 euro moest bij betalen voor stokjes schoot in het verkeerde keelgat. Al bij al is het eten lekker en niet te veel olie wat het geval is bij andere restaurants en zelfs met die ene euro blijft het goedkoper dan anderen. Op de foto links soya met groenten, midden : curry saus bij de bami inbegrepen en rechts bami goreng met roze garnalen
Zeer lekkere kip/groenten schotel met rijst.Eten: 4/5
Wij rijden telkens 12 kilometer enkele rit speciaal om hier te bestellen. Aanrader
Beste bami goreng die ik ooit gegeten heb. Vlot kunnen bestellen en afhalen
Lekkere afhaal chinees doen we regelmatig. En als mijn vrouwtje moet werken in het weekend gaan we in het restaurant zelf eten.steets een vriendelijke bediening. Ik neem geen rijst bij mijn hoofdschotel maar bami die is super.
Lekker, grote porties en niet te duur! Grote aanrader!
Echt teleurgesteld! Vrijdag 5x naar gebeld maar niemand nam op. Dit terwijl ze wel open waren. De maandag daarop 22x gebeld en ook tevergeefs terwijl ze open waren. Dit Kan Echt Niet!!
Blijft lekker en goed. Komen steeds van Lokeren naar zele om onze Chinees te bestellen. Meer dan de moeite waard om wat verder te rijden.
Telkens heel goed eten en veel voor een kleine prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid