facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New Annapura Indian Restauran

"Indian restaurant takeaway delivery service"
Adres: Lakensestraat 26, Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: +3222193933
Stad: Brussels
Route: Lakensestraat 26



op zoek naar gerelateerd: Royal Indian Brussel, Bombay Inn, Brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Southern Delight Belgium Southern Delight Belgium 402 meter Southern Delight is a group of home-chefs making home-made South Indian food. Souther...
Recensies
Een week geleden. Hadden gereserveerd,maar werden koel ontvangen. Alleen Engels,wat geen probleem is,maar er werd geen woord teveel gezegd. Twee jaar geleden zijn we er geweest,en dat was een heel positieve ervaring. Heel vriendelijk’behulpzaam en erg lekker. Nu was het overschot van kipsate, die wij in onze chickenMasalakregen. , Had geboekt via de fork.Naderhand werd er gezegd dat we er niet geweest waren. Niet voor herhaling vatbaar.
Lekker gegeten, vriendelijke man die ons bediend heeft.
Heel lekker en extra rijst ! Schappelijke prijs
Het eten was erg lekker en de bediening vriendelijk en attent.
Heel lekker gegeten!
Prijs/ kwaliteit ok. Voorgerecht was met een kippeboutje maar was nog rauw vanbinnen. Er werd niet geïnformeerd naar hoe je het vond, wel jammer was een gemiste kans.
Gisteren gezellig gaan eten met een vriendin: heel lekker gegeten, grote porties, supervriendelijke bediening en democratische prijzen. Heerlijke naan ook. Aanrader in het centrum van Brussel!
We hebben daar 2 dagen gegeten en het was ontzettend lekker en service was op en top! Ze hebben heerlijk smaak en we hebben er van genoten! Kok en de bediening bedankt. Tot volgende keer!
Heerlijk eten, inkleding om bij weg te dromen en een vriendelijke bediening. Ik kom terug!
Klein Indisch tentje in het centrum. Gezellig is het er niet, maar het eten is geweldig. Denk niet dat ik in Brussel al zo lekker Indisch gegeten heb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid