facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nevero

Nevero

Info

Nevero – Audiovisuele vertaling

Geschiedenis

Bij Nevero houden we ons bezig met audiovisuele vertaling in de ruimste zin van het woord. Het omzetten van taal van de ene vorm in de andere hoort daar ook bij, dus beelden worden woorden bij audiodescriptie voor blinden en slechtzienden, en gesproken tekst wordt uitgeschreven bij ondertiteling voor doven en slechthorenden.



"Nevero is het taalbedrijf van Susanne Verberk en Pascal Govaert. Ons doel is om kunst en cultuur in de brede zin toegankelijk te maken voor wie niet goed ziet. Dat doen wij door middel van audiodescriptie.Binnen Nevero schrijft Susanne de teksten, samen met het team freelancers dat ze aanstuurt. Pascal zet graag de laatste puntjes op de i van onze beschrijvingen. Daarnaast is hij actief als audiodescriptie-inlezer.Dankzij audiodescriptie of audiobeschrijving worden films en webvideo’s, maar ook live-evenementen en museumtours toegankelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn. Wij verzorgen verschillende soorten audiobeschrijving.Tot slot kun je bij ons cursussen volgen waarin we onze kennis met je delen."
Adres: Ridderstraat 12, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: +32 - 89 76 76 20
Stad: Maasmechelen
Route: Ridderstraat 12
Postcode: 3630


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Serenata Serenata 894 meter Serenata offers quality and inspired translations of worship songs and choral composi...
Recensies
Yay! E-cursus 'Ondertitelen' van Nevero met succes afgerond. Ik koos de versie met extra begeleiding en die was zijn geld meer dan waard. Susanne Verberk volgde mijn vorderingen op de voet, zat me op tijd en stond achter de veren, antwoordde prompt op al mijn vragen en leverde even strenge als leerzame feedback bij elke ingediende taak. Ik voel me helemaal klaar voor het echte werk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid