facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NetjesOpOrde

NetjesOpOrde

Info

Overzicht en structuur in je leven, omgeving en hoofd brengen waardoor je je kan bezighouden met de zaken die er écht toe doen.



"Is het je ook allemaal wat over je hoofd gegroeid en vind je niets meer terug in de chaos in huis of op kantoor? Kom je daardoor niet meer tot rust op de enige plaats die écht telt? Of zie je het bos door de bomen niet meer door een onverwachte gebeurtenis in je leven zoals een overlijden, scheiding, depressie, burn-out, ziekte of ontslag? Laat je energie je in de steek op momenten dat je er net in zou moeten vliegen? Ben je zelf eerder een chaotisch type maar zoek je hulp voor meer structuur en orde in je leven?​Dan ben je bij ‘NetjesOpOrde’ aan het juiste adres. Ik zal je met plezier de kneepjes van het vak aanleren, zodat je op een speelse én vooral aangename manier steeds alles NetjesOpOrde kan krijgen én kan houden."
Adres: 2223 Schriek, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0477-18 88 24
Stad: Schriek
Postcode: 2223


Recensies
Ik heb veel gehad aan de hulp van Gwendoline! Ik heb het altijd wel moeilijk gehad met spullen weg te doen en had lang gewacht om betalende hulp te zoeken, maar het is de investering meer dan waard. Beter dan een psycholoog omdat ze je gerichter helpt! Het was echt een hele verademing! Ze was heel begripvol en de persoonlijke aanpak, zonder oordeel, maakte het opruimen veel makkelijker en zorgde voor orde in je hoofd. Voor degenen die twijfelen zou ik zeggen ga ervoor! Het is trouwens ook een hele faire prijs, absoluut niet te veel. Bij deze nog eens welgemeende dankjewel aan Gwendoline, het heeft zowiso een verademing gegeven de afgelopen jaren en ik ben je nog steeds dankbaar!
Via de Facebook pagina en haar Instagram volg ik Gwendoline, het gezicht en de gedreven persoon achter 'netjes op orde' al een tijdje. Haar tips zijn helpend en duidelijk. Ze weet duidelijk waar ze mee bezig is, zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak en is steeds vriendelijk, behulpzaam en opgewekt. Zoek je hulp bij de organisatie van je spullen en wil je samenwerken met een toffe top dame, dan neem je best contact op met Gwendoline van 'netjes op orde'. Ze rijkt je een methodiek op maat aan zodat je alles op orde krijgt en kan houden, zodat je terug rust vindt tussen je spullen.
Heb samen samen met mijn ouders een cadeaubon van deze opruimcoach cadeau gegeven aan mijn zus. Gwendoline heeft haar zeer praktische tips gegeven die onmiddellijk toepasbaar zijn. Mijn zus heeft nu meer structuur gekregen in haar huishouden, iets wat ze zeker nodig had. Zeker een aanrader!
Een absolute aanrader. Een opruimcoach om U tegen te zeggen. Ik heb al zoveel geleerd van Netjes Op Orde en volg met veel plezier haar instagram en facebook. De leuke tips blijven maar komen! Volg deze dus zeker ook, want er staan altijd leuke weetjes op. En je moet zeker geen schrik hebben om een afspraak te maken of Gwendoline aan te spreken, want het is een hele lieve, grappige en behulpzame dame!
10/10 zonder twijfel!!! Wanneer ik iemand aanbeveel, spelen er bij mij dikwijls zeer subjectieve elementen mee die voor anderen misschien minder van belang zijn. NetjesOpOrde scoorde bij mij van in het begin uitzonderlijk hoog. Vriendelijk, meelevend maar ook recht voor de raap, begaan maar zeer professioneel en een echte doorzetter. En volledig op maat van de klant, waarbij met alle mogelijke bëinvloedende factoren rekening wordt gehouden : financïele sitiuatie, tijd, lichamelijke en geestelijke toestand. Aan dit laatste moet enorm veel aandacht worden besteed, willen de opruimacties slagen EN het resultaat behouden worden! En ik met al mijn lichamelijke EN geestelijke hindernissen kan daarvan meespreken. Voor mij vormde NetjesOpOrde de aanzet tot mijn redding. En naast mijn subjectieve beoordeling, kan ik er sinds kort ook een professioneel en objectieve aan toevoegen. Mijn begeleidster van het Emergo team van Duffel psychiatrie heeft het verslag gekregen van NOO en zij stond versteld van de professionele aanpak, van het belang dat er werd gehecht aan de geestelijke impact van rommel op een persoon en van de zeer correcte inschatting van welke aanpak dan ook het beste voor die persoon ikzelf zou werken. Het plaatje klopte volledig. Mijn begeleidster was vol lof over Gwendoline haar aanpak. Ze heeft dan ook de contactgegevens van NOO gevraagd! Wat voor mij al duidelijk was, werd hier professioneel bevestigd. En mijn begeleidster komt regelmatig in contact met mensen die opruimproblemen hebben. Dus NOO, ja hoor Gwendoline : bij deze een dikke pluim voor al je tijd en werk die je in ons, die door het bos effe de bomen niet meer zien staan, steekt
Ik hou van orde. Dat geeft me rust in mijn hoofd. Toen ik hoorde dat mijn collega, Gwendoline, ook als opruimcoach werkt en ze met NetjesOpOrde een facebookpagina heeft, ben ik deze pagina meteen gaan volgen. Deze facebookpagina geeft mij vooral een boost om aan de slag te gaan met dingen die ik eigenlijk al weet, maar ook om nieuwe tips te ontdekken die ik dan graag meeneem in mijn dagelijkse routines. Dus ook ik, die dacht wel te weten hoe je orde creëert, leer toch nog heel wat bij en hoop nog veel bruikbare tips te zien voorbij komen! Tot slot wil ik nog zeggen dat NetjesOpOrde mij vooral ‘geleerd’ heeft dat er niets mis is aan een overdaad aan structuur als dat is wat jij nodig hebt en waar jij je goed bij voelt. En dàt was voor mij wel een belangrijke eyeopener. Dus dankjewel NetjesOpOrde, dankjewel Gwendoline!
Rommel is voor mij gelijk aan stress. Dat geeft me heel veel prikkels. Als alleenstaande mama van 2 kleine kids, vond ik het overzicht niet meer. Ik had de moed ook niet om eraan te beginnen. Dankzij Gwendoline heb ik een duwtje in de rug gekregen. Veel goede tips, door de berg kinder - en babykleertjes gegaan, en van een huis terug een thuis gemaakt.
Toegegeven, als alleenstaande man was ik behoorlijk sceptisch. Hoe groot is de kans dat een opruimcoach die ik - als gevolg van de coronacrisis - nog nooit heb ontmoet, erin zal slagen mij vanop afstand tot een grondige opruimbeurt te bewegen? Of - nog straffer - mij kan overtuigen om nadien mijn huis opgeruimd te houden. Ondanks mijn aangeboren optimisme, achtte ik de kans heel klein. Nihil. Twee weken, een wagonlading bemoedigende berichten en een straf strategisch plan later was de klus geklaard. Mijn kot kreunt niet langer onder het gewicht van overbodige huisraad en vakkundig weggemoffelde rommel. Integendeel, alles ligt op een logische plaats, netjes gerangschikt en overzichtelijk geordend. En wat helemaal te gek is: ik heb nu opnieuw tijd en ruimte om te doen wat ik graag doe: in kringloopcentra speuren naar leuke hebbedingetjes. Veel van de tips die Gwendoline tijdens het proces heeft aangereikt, zijn in die mate efficiënt dat ik ze ook nu nog toepas. De drie-minuten-regel ‘Lukt iets binnen de drie minuten, doe het dan meteen’ of de tien-seconden-oefening ‘Neem een voorwerp en beslis binnen de tien seconden wat je ermee wil doen’: ik blijf ze consequent hanteren en houd er elke keer een opgewekt en opgeruimd gevoel aan over. U twijfelt? Beslis dan hier en nu om dat niet langer te doen en bel Gwendoline het liefst bnnen de drie minuten. :- Want zeg nu zelf: wilt u thuis ook niet alles NetjesOpOrde?
Ik volg Gwendoline al even op social media. Ik ben vooral onder de indruk hoe zij er in slaagt om met respect voor ieders ritme een verandering te weeg te brengen. Gwedoline focust niet op een eenmalige opruimactie maar zorgt dat een aanpassing een lange termijn verhaal wordt. Goed bezig!
Ik ben een behoorlijke chaoot als het op mijn huishouden aankomt. Dankzij kleine toepasbare tips van Gwendoline vind ik mijn spullen makkelijker terug en ben ik beter georganiseerd. Bovenal heeft ze me geleerd dat het niet allemaal meteen perfect moet zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid