facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Net-Flex

Net-Flex

Info

elektriciteitswerken, parlefonie, videofonie, camerabewaking, domotica, automatisatie en ventilatie. Alle werken worden met precisie uitgevoerd voor U!



"Van het leggen van elektrische installaties voor nieuwbouw tot het plaatsen van zonnepanelen, u bent bij Net-Flex Elektriciteitswerken aan het juiste adres! Daarnaast kunt u voor nog veel meer diensten terecht bij de ervaren elektriciens, zoals onder andere: installatie van camerabewaking, laad palen installeren, plaatsen van binnen en buiten verlichting, domotica, plaatsen van ventilatiesystemen, of videofonie installaties. Bent u bezig met uw nieuwbouwproject of verbouwing? Laat uw elektrische installaties voor verbouwingen over aan Net-Flex. Ook voor de beveiliging van uw huis door middel van een toegangscontrole kunt u vertrouwen op de ervaren monteurs."
Adres:
Telefoonnummer: 0499419707
Stad: Leopoldsburg


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 19:00
Dinsdag: 06:30 - 19:00
Woensdag: 06:30 - 19:00
Donderdag: 06:30 - 19:00
Vrijdag: 06:30 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Recensies
Superservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid