facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nestor - uitzendkantoor voor 50+

Nestor - uitzendkantoor voor 50+

Info

Nestor is het eerste uitzendkantoor voor 50-plussers en gepensioneerden.

Geschiedenis

Langer werken is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom hebben wij Nestor opgericht, het eerste uitzendkantoor voor 50-plussers en gepensioneerden.

Wij specialiseren ons in Nestorjobs. Die jobs passen specifiek bij het profiel van een ervaren werknemer die op een ander ritme wil werken. Net zoals jongeren ingezet worden voor studentenjobs, willen wij onze Nestors inzetten als ervaren medewerkers voor tijdelijke, flexibele en deeltijdse jobs. Wij werken niet met kantoren, maar maken gebruik een digitaal model, aangevuld met persoonlijk contact.

Nestor NV is een erkend uitzendkantoor in het Vlaamse Gewest met nummer VG.2142/U. Dit biedt ons de mogelijkheid om op een kwaliteitsvolle manier mensen flexibel aan het werk te stellen.

Geschikte mensen vinden is niet vanzelfsprekend. Dat is logisch, want iedereen vist in dezelfde vijver. Slechts weinigen overwegen om 50-plussers aan te werven. Onterecht, want 50-plussers beschikken vaak over de ervaring waar je naar op zoek bent, gecombineerd met stevige werkmentaliteit. Heb jij soms nood aan flexibele werknemers die toch loyaal zijn? Dan kunnen we je zeker verder helpen!

Adres:
Telefoonnummer: +3278481801
Stad: Sint-Martens-Latem



op zoek naar gerelateerd: Vacatures Nestor, flexi-jobs gepensioneerden, jobs voor gepensioneerden oost-vlaanderen, Jobs voor 50-plussers West-Vlaanderen, Vacatures voor 55-plussers, Jobs voor 50-plussers Oost Vlaanderen, Jobs voor 50-plussers Limburg, Uitzendbureau 50
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Benediximus Benediximus 1 km Wij helpen jou met de zoektocht naar de ideale bijverdienste. We begeleiden waar nodi...
Bloovi Me - We Build Digital Teams Bloovi Me - We Build Digital Teams 1 km HR voor de InternetSector. Wij begeleiden professionals in hun carrière in de digital...
Recensies
De flexibiliteit die wij als jonge Nestor hebben om in een bedrijf of als Martha in een huishouden te kunnen bijspringen in een deeltijds uurrooster is voor beide partijen ideaal. Compleet stil vallen... daar ben ik met mijn 61 jaar nog veel te jong voor. De samenwerking met Nestor verloopt steeds vlot. De voorbije paar jaar heb ik al enkele mooie opdrachten gehad. Heel content dat dit interimkantoor bestaat! Een aanrader!
Professioneel en vriendelijk heeft Nestor mij geholpen om na mijn pensioen nog iets te betekenen voor anderen. Na een jaar blijf ik zeer enthousiast! Dank je wel om een 63-plusser deze kans te bieden. Een aanrader voor zowel een 'plusser' als voor een werkgever die voor enkele uren per week een geëngageerde werknemer zoekt.
leuke en correcte samenwerking met dit bureau en vriendelijk personeel steeds bereidt je de nodige info te verschaffen
Correct, aangenaam om mee samen te werken.
Correct uitzendbureau en vlotte uitbetaling.
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid