facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nero Bianco Kontich

Adres: Drabstraat 6, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 03/257.74.11
Stad: Kontich
Route: Drabstraat 6
Postcode: 2550


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Côté Sud Kontich Bistro Côté Sud Kontich 13 meter Mooie, verzorgde locatie. Zeer vriendelijk personeel. Het eten was super en ook mooi ...
Bistro Côté Sud Bistro Côté Sud 63 meter Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening. Enige opmerking, we hadden een aperol Sp...
Recensies
Je gaat naar een restaurant om lekker te eten in een gezellige sfeer. Op beide punten heeft Nero Bianco goed gescoord. Het eten was zeker lekker en vers. De bediening was ook vriendelijk en vlot. De decoratie is hedendaags en de tafels en vooral stoelen zijn comfortabel op het eerste gezicht dacht ik er anders over. Er is voldoende parkeergelegenheid in de openbare parking tegenover het restaurant. Ik zal zeker teruggaan om ook het terras te testen :-
Al meerdere malen komen eten en telkens uitstekend! Super lekker, goede service en aangename sfeer.
Heel lekker en verzorgd. Vriendelijke en vlotte bediening
Lekker eten, vriendelijk personeel. Echter was het er vrij lawaaierig, wat voor een business diner niet optimaal is. Pizza Parma is zeker een aanrader.
Kort: bediening top, personeel vriendelijk. Kwaliteit en prijs niet goed. Niet alle ingrediënten lagen op de pizza, hoewel ze wel op de kaart stonden. Een vergissing kan natuurlijk gebeuren, maar het was op beide pizza's dat er zaken ontbraken. Bovendien was onze fles wijn overduidelijk al open en was de fles al meermaals gebruikt om op tafel te zetten slijtage aan het ijzeren dopje, geen "klik" bij het openen en slijtage aan de fles. Dit is de derde keer dat we er komen, en helaas elke keer niet een al te beste ervaring gehad. Vorige keer waren we met een grotere groep en hebben sommige pas heel laat hun pizza gekregen. Wanneer de rest eigenlijk al lang klaar was. Daardoor hebben we er volgens hun te lang gezeten en werden we vriendelijk maar kordaat gevraagd om te vertrekken. We hebben wel een met serieus veel water aangelengde limoncello gekregen. De keer daarvoor had ik een pasta die niet gaar gekookt was Wel waren ze heel correct en vriendelijk toen we onze klachten aan hun vertelde en hebben we een kortingsbon gekregen voor de volgende keer.
Vriendelijk personeel, gezellige zaak en lekker eten. Het eten was lekker en kwalitatief zeker goed! Maar.. De communicatie tussen het personeel kan echter beter. Het personeel liep soms wat verloren en wist niet altijd even goed aan welke tafel ze welk gerecht/drank moesten brengen. Hierdoor ook 1 Duvel te veel aangerekend op onze rekening. Hapjes werden geserveerd zonder brood en de digestief van het huis werd gegeven zonder uitleg. Gelukkig ben ik niet diabeet maar het was alsnog veel te zoet voor mij. Beterschap is dus zeker mogelijk.
Heel vriendelijk personeel. Het eten was lekker. Maar de slordige bedrading aan de kassa boven gaf geen leuk gevoel. En als je tot de ontdekking komt dat ze de stoffen tafellopers 2x gebruiken is je eetlust over. We hebben een garçon eentje zien uitkloppen en terugleggen. Dan de onze bekeken en ja ze lag omgekeerd op tafel en was smerig onderaan. Zeer jammer. Voor ons geen 2 e maal.
Goed geprobeerd maar helaas geen topper. Als Italiaan niet meteen een hoogvlieger en alhoewel het eten niet meteen ondermaats is, stoor ik me persoonlijk nogal aan het gezaag van enkele personeelsleden. We komen niet naar een eetgelegenheid om het zelf verklaard onrecht te aanhoren dat deze of gene werd aangedaan, welke moeilijke jeugd iemand gehad heeft, enz. Men mist een stuk de feeling wat de restaurantambities reduceert tot een doorsnee bistro of zelfs licht onder verwachting.
Lekker gegeten en correcte prijs /kwaliteit. Eén gerecht had te lang onder de grill gestaan maar werd toch geserveerd. Na het onder de aandacht brengen kregen we evenwel onmiddellijk een nieuw gerecht. Vriendelijk personeel.
We hebben lekker gegeten en de bediening was vriendelijk. Helaas had men bij Nero Bianco vanavond te veel hooi op de vork genomen. Daardoor hebben we erg lang moeten wachten op alle gangen. Op het dessert hebben we uiteindelijk zo lang moeten wachten - zelfs nadat we hen daar attent op hadden gemaakt - dat we die bestelling hebben laten schrappen. Ze hebben zich uitvoerig verontschuldigd voor het ongemak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid