facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nerf interieur

Nerf interieur

Info

Nerf Interieur is het creatieve kollektief van Karlien & Benjamin. Een koppel en een team: Benjamin is een krak-in-zijn-vak- schrijnwerker en Karlien is een ervaren interieurarchitecte. Zet ze samen en de ideeën borrelen overvloedig!

Geschiedenis

Nerf Interieur is het creatieve kollektief van Karlien & Benjamin. Een koppel en een team: Benjamin is een krak-in-zijn-vak- schrijnwerker en Karlien is een ervaren interieurarchitecte. Zet ze samen en de ideeën borrelen overvloedig!

Benjamin is het technische talent dat alles plaatst & afwerkt volgens de regels van de kunst. Tot op de millimeter nauwkeurig. Karlien ontwerpt, maakt tekeningen en adviseert de klant. Van meubelkeuze tot kleuren en materialen. Je kan ze als team inschakelen, maar ook apart.

"Met Nerf Interieur willen we het verschil maken in iemands interieur. Samen brengen we een concept tot leven. Ons doel is het creëren van een interieur dat door een persoonlijke toets en kleine details sfeervol én comfortabel is."

Benjamin & Karlien adviseren en geven vorm, van volledige interieurs tot de zoektocht naar een klein kastje. Ze ontwerpen en plaatsen dressings, badkamermeubelen, tv-meubels, keukens, haardmeubels, enz.

Heb je een huis gekocht of ga je renoveren, dan is het advies van interieur professionals vaak ook handig. Met kleine en eenvoudige ingrepen kan veel worden opgelost. Een totaalconcept? Ook daarvoor kan je bij hen aankloppen. Alles bij Nerf Interieur is maatwerk!

"Onze persoonlijkheden combineren nauwkeurigheid, enthousiasme, verbeelding, technisch inzicht en esthetiek. Wij vatten elke opdracht aan met zin voor realiteit en functionaliteit. Jij stuurt ons aan, wij adviseren en voeren uit!"

Adres: 's Boschstraat 12, 2320 Hoogstraten, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0473344535
Stad: Hoogstraten
Route: 's Boschstraat 12
Postcode: 2320


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 20:00
Dinsdag: 07:00 - 20:00
Woensdag: 07:00 - 20:00
Donderdag: 07:00 - 20:00
Vrijdag: 07:00 - 20:00
Zaterdag: 07:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Planscan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemenboetiek Bloemenboetiek 378 meter Zeer mooie bloemen zaak. Veel keuze in planten en snijbloemen , als ook binnenhuis de...
Atelier Rozemarijn Atelier Rozemarijn 399 meter Tailormade Jewellery & Graphics
Bristol Hoogstraten Bristol Hoogstraten 1 km Vriendelijk personeel en uitbaters.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid