facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Neo Gusto

Neo Gusto
Adres: Gemeenteplein 32, 1560 Hoeilaart
Telefoonnummer: 0484656414
Stad: Hoeilaart
Route: Gemeenteplein 32
Postcode: 1560


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 21:30
Dinsdag: 18:00 - 21:30
Woensdag: 18:00 - 21:30
Donderdag: 18:00 - 21:30
Vrijdag: 18:00 - 21:30
Zaterdag: 18:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Lunch Hoeilaart, Ik ben van Hoeilaart, Brunch Hoeilaart, Traiteur Hoeilaart, Restaurant Hoeilaart, Victorine Hoeilaart, Neo Gusto Facebook, Neo gusto tripadvisor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Giardino L'Olivo Giardino L'Olivo 89 meter de beste Italiaanse pizza en andere gerechten! Gezellige sfeer en geweldige service!
Recensies
Op aanraden van vrienden en kennissen gereserveerd en binnen gestapt. Verrast door de liefde voor het vak en de meer dan correcte prijs!
Superlekker eten en vriendelijke bediening. Zeer gezellig.Zeker de moeite waard.Eten: 5/5
Elke keer als we naar Neo Gusto gaan is het een feest! Zo lekker eten, zo geweldige bediening en zo een fijne mensen! Echt een topper!
Lekker eten, goede service, gezellige kok en obers. In mijn ogen een oerfect restaurant.
We hadden een gezellige avond. Het eten was heerlijk.Eten: 5/5
Erg leuke zaak. Smaakvol & modern ingericht. Ze werken met verse ingrediënten en dit proef je ook! Zeer lekker! Echter is het een redelijk klein pand waar je redelijk kort op elkaar zit, waardoor er op een op kleine ruimte enorm veel lawaai geproduceerd wordt. Buiten dit minpuntje is alles wel heel erg goed.
Supervriendelijke en zeer attente bediening , originele en lekkere gerechten, ideale wachttijden tussen de gangen en prima prijs-kwaliteit-balans. Een absolute aanrader !!
Als er nu een plek is waar je tot rust kan komen, dan kan dat hier. Waar ze de klanten kennen en weten welk aperitief je wil zonder dat je iets zegt, dan is het hier. Als je persoonlijk uitleg wil krijgen van de chef, doen ze dat hier. Als je al het water in je mond krijgt enkel bij de gedacht aan het restaurant, dan moet je naar aan Neo Gust gaan. Je mag dan ook zeker niet vergeten een klein plaatsje te laten voor een dessertje, want de dochter des huizen kan die overheerlijk maken.
Super lekker! Toffe sfeer en gezellig restaurant. De bediening was ook heel erg vriendelijk. Keep up the good work!
Lekker fresh food met pure ingrediënten Top! Ook de bediening met een glimlach helpt je waar vragen over gerechten heen Als ik 1 minpunt moet zeggen ze missen een touch aan finesse buiten de borden om Bv verse munththee waar ze vergeten de blaadjes van het takje te trekken, of de tassen waar ze in serveren mist hun cachette...maar over het algemeen zéér tevreden Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid