facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nenuph'Art

"La Perlerie de Bruxelles : apprêts de bijouterie, perles de tous genres, chaines, fils, etc. Créations, réparations, relooking de vos bijoux. Stage individuel sur demande."
Adres: Rue Goffart 1 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 512 11 39
Stad: Ixelles
Route: Rue Goffart 1
Postcode: 1050


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Etablissement Demeuldre Etablissement Demeuldre 26 meter Zeer grote selectie keuken- en decoratieartikelen, in een historisch prachtig gebouw!
Luxiol Luxiol 440 meter Magnifique magasin de jouets, jeux et bijoux.
Touijar Création Touijar Création 442 meter
Venizi Venizi 588 meter Vertaald door Google Ik ging er vanmiddag heen om advies te krijgen over mijn sierade...
Munters and Bostanci Munters and Bostanci 718 meter Ik ging naar Munters & Bostanci om deze twee gepassioneerde professionals een ver...
Twice as Nice Twice as Nice 913 meter Vertaald door Google Mijn favoriete Twice as nice juwelier in Brussel. Zeer grote sel...
Skin & Soul Jewelry Skin & Soul Jewelry 1 km Bijoux personnalisés avec l'empreinte de votre peau.
Mook's Mook's 1 km Vertaald door Google De ontvangst is vrij kil en afstandelijk, je wordt amper gedag g...
Un bijou dans le sac Un bijou dans le sac 1 km Vertaald door Google Hallo Hetzelfde voor mij ! Hij is me 2000 € schuldig en het is o...
Dédée K Dédée K 1 km Vertaald door Google Als je een fan bent van sieraden, raad ik deze winkel aan. Er is...
L'Atelier L'Atelier 1 km Boutique de bijoux - Accessoires - Petite maroquinerie et Objets " . Pièces uniques d...
Lez Arts Cachés Lez Arts Cachés 2 km "Artisans Belge et étrangèresArticles cadeaux"
Nosta Nosta 2 km Vertaald door Google Mooie selectie - of zal u helpen vinden wat u zoekt! Uitstekend ...
Atelier B - Viviane Behare Atelier B - Viviane Behare 2 km Vertaald door Google Zeer mooie, verfijnde en originele creaties. Stenen en edele mat...
Recensies
Schitterende winkel met een team van donder tot uw beschikking. De kwaliteit van het advies is de grootste juweliers waardig. De kwaliteit van de materialen is uitzonderlijk en zeer betaalbaar. Als je maar naar één winkel in de wereld zou moeten gaan, dan is dit het wel.
Ik kreeg uitstekend advies! De plaats is magisch! Geen druk van de verkopers, ze nemen de tijd voor je en begeleiden je tijdens je creatie!
Zeer goed en vriendelijk advies
Te cool maga en te leuk welkom!
Een grote keuze aan PARELS EN accessoires voor sieraden .. zeer goed georganiseerde winkel en in mooie oude meubels .. een keuze aan sieraden die al zelfgemaakt zijn door de baas of de werknemer ... een beetje meer interesse voor de klant zou welkom zijn .. Maar het hangt natuurlijk van iedereen af.. Ik ga zeker terug..
Je vindt er alles om mooie versieringen te maken als je geen tijd hebt, een breed scala aan prachtige sieraden is te koop, warm welkom, advies, hulp bij het maken van je ketting, oorbellen, etc. Geweldige plek voor creatieve ontspanning!!
Een winkel met kwaliteitsproducten, parels, accessoires, goud, zilver, .... onberispelijke service, advies voor al uw prestaties, plus een keuze aan juwelen die al door de eigenaar zijn gemaakt, een echte aanrader!
Zeer goede ontvangst, de verkoopsters zijn behulpzaam, goedlachs en attent voor klanten.
De twee meest gastvrije en vriendelijke dames die ik ooit heb ontmoet in een parelwinkel, plus de keuze is extreem breed, het is onmogelijk om niet te vinden wat je zoekt!
Heerlijke winkels waar je kleine accessoires van goede kwaliteit kunt kopen, sieraden kunt bestellen of kunt laten repareren. Ook bij "Nenuph'Art" kun je trainingen volgen om je eigen sieraden te leren maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid