facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nemrod

Info

Nemrod is de ideale plaats voor een heerlijke lunch, een lekkere koffie of een delicieus ontbijt. Ons uniek terras biedt zicht op een aangename passage.

Geschiedenis

Nemrod is een gezellige brasserie in Knokke waar je kan genieten van een heerlijke lunch, een lekkere koffie of een delicieus ontbijt. Geniet op ons terras van de aangename passage.

Adres: Kustlaan 55 , Knokke-heist 8300, BE
Telefoonnummer: 050 61 03 22
Stad: Knokke-heist
Route: Kustlaan 55
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: nemrod knokke menu, nemrod mechelen, nemrod jacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro L'Echiquier Bistro L'Echiquier 243 meter We probeerden het restaurant met een lunch, die super lekker was. Daarna reserveerden...
Cap Nord Cap Nord 717 meter Reserveren is aangeraden! Bij drukke avonden kan de wachttijd voor het opnemen van be...
The Beach The Beach 917 meter
Riverwoods Beach Club Riverwoods Beach Club 978 meter Blijkbaar is het onmogelijk om in een beachbar in Knokke een deftig getapte pint te k...
Bar D'o Bar D'o 1 km Aangename strandbar in rustige omgeving met positieve vibes. Echt leuke en vriendelij...
The Shelter The Shelter 2 km Leuke plaats nabij zwin om na een wandeling even uit te blazen en iets te drinken. No...
Blue Buddha Beach club Blue Buddha Beach club 3 km Fantastische beach/strandbar....! Top service - vriendelijk personeel! En JA : men s...
Recensies
Voor de rustige wandelaars of Winkelhoppers een ideale plaats om tot rust te komen met een biertje, koffie of iets dergelijks. Je kan hier ook iets verzorgd eten . Al jaren dezelfde bediening die correct hun job kennen.Eten: 5/5
Een tent die pretendeert klasse uit te stralen. Maar laat je niet misleiden. Een tafeltje toegewezen krijgen door een arrogante dame en als je niet eens bent met die keuze heeft ze een blik van "rot dan maar op". Dan lopen er ook nog twee kerels in de bediening die zeer waarschijnlijk in hun hele leven nog nooit hebben gelachen. Waar wij als gast wel over hebben gelachen zijn de absurd hoge prijzen voor gerechten en dranken. Voor twee simpele lunchgerechten en twee drankjes moesten we maar liefst 80 euro aftikken. Zelf toen wij de zaak verlaten en zowel de tafeltjesregeldame is daar een opleiding voor? als de twee sombere obertjes ons recht in de ogen keken was het voor deze drie zelfs nog niet mogelijk om ons te bedanken voor ons bezoek en eventueel nog een fijne dag verder te wensen. De lippen bleven op elkaar door de botox ? Onvriendelijkheid ten top dus. Advies: Elders in Knokke zijn zaken met echt vriendelijke bediening en meer reeele prijzen. Loop deze zaak dus voorbij.
Onwaarschijnlijk arrogante bediening ! Oneetbare profiteroles gekregen die ik weer teruggaf . De arrogante ober vroeg zelfs niet of was te beschaamd of er iets mis was ! Tot slot zijn ze , in al hun eigen arrogantie , vergeten dat men soms de zeep in de dispensers moet aanvullen ! Echt af te raden !
Laatste tijd is het wel altijd iets in deze zaak. Eerst dien je te wachten aan de ingang om een plaats aangewezen te krijgen. Als je niet eet maar enkel een drankje wil nuttigen is het binnen terwijl er plaats genoeg is op het terras. Tijd dat de zaakvoerder eens de puntjes op de i zet!
Zelfs 1 ster is nog teveel.. Nog nooit zo een arrogante ober gezien. Het begon al bij de verantwoordelijke, in de zon was zogezegd geen plaats terwijl er wel een tafel vrij was. Maar dan kwam de ober die zich gedraagt alsof Knokke van hem is. We waren van plan om er iets te eten, maar dankzij hun arrogantie hebben ze aan ons niet veel verdiend. Daar zien ze ons nooit meer terug. Wil je raar bekeken worden en genegeerd worden, dan moet je zeker naar daar gaan. Dit hebben we nog nooit meegemaakt
Arrogante bediening, 3stukjes cr. monsieur met wat sla: 20 €. !!! en dan nog 2€ durven vragen voor suppl. mayonaise. Mij nooit meer gezien.
Zout en peper potjes heb ik niet durven aanraken te vies. Had Ceasar salade besteld, schandalig duur voor een bord sla en amper 5 kleine stukjes kip. Dan maar een stukje brood geprobeerd, helaas was uitgedroogd. 1 keer nooit meer.
In alle zaken in Knokke werden wij zeer vriendelijk onthaald tot wij in de Nemrod aankwamen. Omdat mijn vader dringend naar het toilet moest, er buiten geen tafeltje meer vrij was maar ik een leuke tafel zag aan het raam ben ik via het raam naar binnengegaan zodat we gezellig iets konden drinken en naar het toilet konden gaan. We zaten net neer tot er een zeer onbeschofte vrouw op ons afkwam om te vragen of we via de hoofdingang naar binnen waren gegaan. Antwoord: nee. Komt u iets eten? Antwoord: nee. Dat gaat niet krgen wij als antwoord terug. ..het was 4uur in de namiddag, er waren nog andere tafels vrij. Het is een brasserie/taverne... waarom gaat dat niet??? Bon soit, een ober komt daarna naar ons toe, toen we terug wilden opstaan en vroeg aan ons: bent u via de hoofdingang binnen gekomen? Antwoord: nee. Dan is het daarom dat men u heeft gevraagd weg te gaan daar kan mevrouw niet tegen. Nog nooit meegemaakt. Als je niet wilt dat de ramen gebruikt worden als ingang, zet er dan een plant voor. Ik hoop voor mevrouw dat wanneer zij ouder is en naar het toilet moet gaan ze haar ook wegsturen.
Het enige voordeel aan deze zaak is de "m'as tu vu terras". Het restaurant is "just horrible" . Je betaald voor alles apart : de minuscule mosselen, de frieten, de sla, de mayonaise, de broodjes, enz. Op die manier krijg je een minderwaardig gerecht voorgeschoteld aan de prijs van een sterren restaurant. Dit is zuiver bedrog. Uiterst onvriendelijk personeel.
Altijd gezellig toeven, lekkere en verse gerechtenEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid