facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nelson Welding

Nelson Welding

Info

Titanium link-pipes, Inox Link-pipes, Titanium herstellingen, motor ombouw, Piping, laswerken,...

Adres: Broechemsesteenweg 73, 2520 Broechem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0472339265
Stad: Broechem
Route: Broechemsesteenweg 73
Postcode: 2520


Recensies
Snelle levering en degelijk afgewerkt product
Zeer tevreden: Gevraagd om de uitlaatlijn aan te passen op mijn motor owv een nieuwe demper. Was snel geregeld na een vlotte communicatie samen met ook een kleine herstelling aan mijn stuur.
Eind 2020 een RP uitlaat slip-on systeem gekocht bij Niels Hattas. Werd door Niels samen met RP tuning ontwikkeld en is bestemd voor de Ducati V4 met volledige AKRA uitlaatlijn. Nergens nog problemen met de decibels en geen vermogensverlies. Daarenboven heel mooi en eenvoudig te monteren. Subliem systeem. Heel tevreden ermee.
Nelson Welding gevraagd om speciaal voor mijn Daytona een db-killer op maat te maken, omdat ik net te veel geluid produceerde voor op het circuit. Top geregeld, snel geleverd, en paste perfect.
Snelle en goede service
Eerlijk,betrouwbaar,goede prijs-kwaliteitverhouding en een top adres voor alle reparaties,aanpassingen en advies voor uw motorfiets..
Top service en top werk. Een volledige Custom Made uitlaat laten maken in titanium. Een echte specialist als het om laswerk gaat in inox, aluminium en titanium
Top service en Super mooi afgewerkte vuurkorf/ BBQ over een waterput! een aanrader om mee samen te werken!
Zeer vakkundig en accuraat, met duidelijke afspraken. zeker een aanrader! TOP vakman!
Super snelle reactie en levering. Db killer past perfect!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid