facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nelson Bissot Immobilier

Nelson Bissot Immobilier

Info

Agent Immobilier proche de vous

Geschiedenis

Nos services :

Vente - Location - Expertise

Nos valeurs :

L'honnêteté, le respect et la responsabilité.

Nos points forts :

Le dynamisme, la confiance et la convivialité



"Chez logéa, nous mettons un point d'honneur à vous accompagner tout au long de votre projet immobilier!"
Adres: rue des Bouvreuils 39, 4121 Neuville-En-Condroz, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 04/343.46.00
Stad: Neuville-en-Condroz
Route: rue des Bouvreuils 39
Postcode: 4121


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00

Recensies
Echt teleurgesteld in dit bureau. Ik zat al een maand te wachten om een ​​huis te bezichtigen 10 dagen voor de afspraak werd ik gebeld dat het verhuurd was terwijl we de eersten zouden zijn om het pand te bezichtigen. Je neemt niet eens de tijd om iedereen die je rechtstreeks inhuurt op bezoek te laten komen. Eerlijk gezegd zijn jullie de ergste acunebureaus die me dit hebben aangedaan. Bedankt voor deze walgelijke ervaring van jou!
En ik ben weer aardig. Armoedige service en manier om te reageren op het toppunt van service. 0 excuses bij een fout van hun kant. De pseudobaas verdient het om weer communicatielessen te nemen.
Nog nooit een makelaarskantoor gezien met zo'n UITVOERBARE service. Ik stuur een e-mail om een ​​garage te huren Ik krijg te horen dat deze beschikbaar is, ik bel ze om te vertellen dat ik graag een afspraak wil maken om deze te bezoeken Ik krijg te horen dat deze niet meer beschikbaar is, twee minuten later krijg ik te horen dat hij beschikbaar is en ik een afspraak krijg voor vrijdagochtend. Een collega kent de eigenaar van de betreffende garages, zij vroeg hem of er een garage beschikbaar was en hij antwoordde dat de garages allemaal bezet zijn. Ik neem zelf contact op met de eigenaar om te vragen hoe het kan dat ik de volgende ochtend een afspraak heb als er geen garage meer beschikbaar is. WONDER na het versturen van dit bericht neemt de makelaar contact met mij op om de afspraak te annuleren.
Een familiaal makelaarskantoor dat luistert naar zijn klanten! Als u op zoek bent naar een makelaarskantoor dat aan uw verwachtingen voldoet, bent u bij ons aan het juiste adres.
Dit makelaarskantoor biedt een complete service vanaf de taxatie van uw woning tot aan de verkoop aan de nieuwe eigenaar! Transparantie, nauwgezetheid en gedetailleerde opvolging, al deze dingen betekenen dat ik de diensten van dit bureau alleen maar kan aanbevelen!
Reactiviteit en professionaliteit zijn de 2 sleutelwoorden van het makelaarskantoor! Mijn 1ste vastgoedaankoop verliep vlot
Bureau aan de top! Service en beschikbaarheid op het rendez-vous. Beiden bedankt voor jullie waardevolle advies! Aanbevelen !
serieus bureau Goede service.
Keuze, luisteren en reactievermogen ++
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid